Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » S. O. S. Mit tegyek! Hozzam...

S. O. S. Mit tegyek! Hozzam hazza a fiam anyósoméktól?

Figyelt kérdés

A Kisfiam anyósoméknál "nyaral" 2 hónapja 2 hetente járunk látogatni .Az utolsó látogatásunk alkalmával ami egy hete volt a kisfiú szeretet volna már haza jönni ,de ugye a munkahely miatt nem tudtuk (én szerettem volna csak épp az anya volt odáig ,hogy had maradjon"mert jó helyen van")ÉPn márakkor láttam a gyerek szemében hogy nagyon elvan keseredve ,hogy megint ott hagyuk.

Tegnap este jelezték ,hogy nem birnak a gyerekkel ->honvágya lett .Én megis beszéltem ma a főnökkel ,hogy ha nem muszáj nem jönnék dolgozni mert a gyereket nincs shol elhelyezni megis értették igy kaptam 3 nap szabadságot H-K-Sze.-ra.Mondom feleségemnek miújság,hogy elengedtek szabira erre ő közölte "megbeszélte az anyával nem kell érte menni mégis bírnak a fiúval és mivel jövőhét szombaton úgyis kell mennünk segíteni ezért csak had maradjon"Kérdésem menjek el hozzam hazza ( abból nagyon nagy botrány lenne) vagy hadjam had maradjon?De attól félek akkor meg azt fogják mondani ,hogy nem is törődöm a gyerekkel . Segítsetek légyszíves melyik a helyes döntés

Előreis köszönöm

Egy elkeseredett Apa

2013. aug. 9. 14:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hazavitted???
2013. aug. 9. 20:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Végül mit tettél?

Ugye a gyerek érdekeit nézted?

Ha az úgynevezett anyjára nem számíthat, legalább te ne hagyd cserben!!!

2013. aug. 10. 09:58
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !Igen haza hoztam és oltárinagy botrány lett belőle a nejem azt mondta "hadjam ott a gyereket én meg takarodjak a jó Q****anyámba anyósom ,pedig,hogy majd a bíróság eldöni kinél lesz a gyerek többek közt.
2013. aug. 10. 12:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet?
2013. aug. 10. 13:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Nagyon de nagyon sajnálom, hogy szerencsétlen kis lelkének ilyen dolgokat kell átélnie! Drukkolok, hogy "relative" a helyzethez képest valamilyen jó megoldást találjatok.

Nem és nem tudom megérteni, hogy egy "anya" miért viselkedik így?! A saját gyermekét bántja vele leginkább! Remélem ha netalán tényleg bíróságra kerül az ügy, akkor te kapod majd meg a felügyeleti jogot - tényleg ne haragudj, de annak a nőnek, aki megszülte és utána nem képes ilyen helyzetbe a gyereket nézni, szerintem nincs joga hozzá!

2013. aug. 10. 13:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem akkora szám. Mi is mindig egész nyáron a nagyszülőknél voltunk 300 kilométerre, mert a szülők dolgoztak és nem tudtak máshova tenni. Ránk is ránk jött, ha valami nem úgy történt, ahogy eltaláltuk, hogy haza akarok menni, meg hiszti, meg megmondom anyának, szóljál anyának, hogy vigyen haza aztán másnap már vidáman homokoztunk és eszünk ágában sem lett volna máshol lenni. Ha jöttek anyáék, akkor sírás, mikor elmentek, de ettől függetlenül nem éreztük rosszul magunkat meg semmi, sőt. Ez teljesen normális. Sok kisgyerek otthon is keresztbe fonja a karját, és közli, hogy "haza akar menni" ha valami nem tetszik neki, ez nem azt jelenti, hogy szar neki a mamánál. Bár gondolom már hazahoztátok, hisz szeptember van.
2013. szept. 3. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!