S. O. S. Mit tegyek! Hozzam hazza a fiam anyósoméktól?
A Kisfiam anyósoméknál "nyaral" 2 hónapja 2 hetente járunk látogatni .Az utolsó látogatásunk alkalmával ami egy hete volt a kisfiú szeretet volna már haza jönni ,de ugye a munkahely miatt nem tudtuk (én szerettem volna csak épp az anya volt odáig ,hogy had maradjon"mert jó helyen van")ÉPn márakkor láttam a gyerek szemében hogy nagyon elvan keseredve ,hogy megint ott hagyuk.
Tegnap este jelezték ,hogy nem birnak a gyerekkel ->honvágya lett .Én megis beszéltem ma a főnökkel ,hogy ha nem muszáj nem jönnék dolgozni mert a gyereket nincs shol elhelyezni megis értették igy kaptam 3 nap szabadságot H-K-Sze.-ra.Mondom feleségemnek miújság,hogy elengedtek szabira erre ő közölte "megbeszélte az anyával nem kell érte menni mégis bírnak a fiúval és mivel jövőhét szombaton úgyis kell mennünk segíteni ezért csak had maradjon"Kérdésem menjek el hozzam hazza ( abból nagyon nagy botrány lenne) vagy hadjam had maradjon?De attól félek akkor meg azt fogják mondani ,hogy nem is törődöm a gyerekkel . Segítsetek légyszíves melyik a helyes döntés
Előreis köszönöm
Egy elkeseredett Apa
Végül mit tettél?
Ugye a gyerek érdekeit nézted?
Ha az úgynevezett anyjára nem számíthat, legalább te ne hagyd cserben!!!
Nagyon de nagyon sajnálom, hogy szerencsétlen kis lelkének ilyen dolgokat kell átélnie! Drukkolok, hogy "relative" a helyzethez képest valamilyen jó megoldást találjatok.
Nem és nem tudom megérteni, hogy egy "anya" miért viselkedik így?! A saját gyermekét bántja vele leginkább! Remélem ha netalán tényleg bíróságra kerül az ügy, akkor te kapod majd meg a felügyeleti jogot - tényleg ne haragudj, de annak a nőnek, aki megszülte és utána nem képes ilyen helyzetbe a gyereket nézni, szerintem nincs joga hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!