S. O. S. Mit tegyek! Hozzam hazza a fiam anyósoméktól?
Figyelt kérdés
A Kisfiam anyósoméknál "nyaral" 2 hónapja 2 hetente járunk látogatni .Az utolsó látogatásunk alkalmával ami egy hete volt a kisfiú szeretet volna már haza jönni ,de ugye a munkahely miatt nem tudtuk (én szerettem volna csak épp az anya volt odáig ,hogy had maradjon"mert jó helyen van")ÉPn márakkor láttam a gyerek szemében hogy nagyon elvan keseredve ,hogy megint ott hagyuk.
Tegnap este jelezték ,hogy nem birnak a gyerekkel ->honvágya lett .Én megis beszéltem ma a főnökkel ,hogy ha nem muszáj nem jönnék dolgozni mert a gyereket nincs shol elhelyezni megis értették igy kaptam 3 nap szabadságot H-K-Sze.-ra.Mondom feleségemnek miújság,hogy elengedtek szabira erre ő közölte "megbeszélte az anyával nem kell érte menni mégis bírnak a fiúval és mivel jövőhét szombaton úgyis kell mennünk segíteni ezért csak had maradjon"Kérdésem menjek el hozzam hazza ( abból nagyon nagy botrány lenne) vagy hadjam had maradjon?De attól félek akkor meg azt fogják mondani ,hogy nem is törődöm a gyerekkel . Segítsetek légyszíves melyik a helyes döntés
menj el, látogasd meg és kérdezd meg haza akar e menni veled. ezt nem kell túlbonyolítani. majd eldönti a gyerek.
2013. aug. 9. 14:52
3/16 anonim válasza:
én se hagynám egy percig se
2013. aug. 9. 14:52
4/16 anonim válasza:
Elmennék meglátogatni, de ha a kicsi haza akar menni, akkor nem tudna senki sem megakadályozni benne, hogy haza vigyem! Sőt! Szerintem az a 3 nap nagyon kellene már szegénykének otthon!
2013. aug. 9. 14:57
5/16 A kérdező kommentje:
2/3 bíztosan haza jönne mivel írtam is!Hozzá tartozik a történethez hogyha én most elhozom oltári nagy botrányt csapnának belőe és azt a feleségemen vezetnék le amit viszont nem akarok mert utánna is vele kell(ene)élnem.(Csak a gyerek miatt vagyunk még együtt!De aztsem szeretném,hogy a feleségem kellemetlen helyzetbe kerüljön miattam)
2013. aug. 9. 15:03
6/16 anonim válasza:
Hívd fel a nejed, hogy elhozod a gyereket mert el van keseredve. Ha akarja megérti ha nem, akkor nem. Kérdezd meg tőle miért zavarja, hogy itthon van a gyerek.
2013. aug. 9. 15:13
7/16 anonim válasza:
Ne haragudj, nekem ez hihetetlen, hogy a feleséged nem érti meg, hogy a gyerek rosszul érzi magát, és hazajöhetne veled. Én biztosan hazahoznám, nem érdekelne a hiszti. Bár én anya vagyok, fordítva nehezebb lehet.
2013. aug. 9. 15:16
8/16 anonim válasza:
Vidd haza. A feleségednek is a gyerek érdekét kellene nézni. Ö pedig veletek szeretne lenni. Biztosan nagyon rossz lehet neki,hogy kéri mégis ott hagyjátok. Rátok van szüksége.Az asszonynak pedig mond meg fontos ő is de a gyerek is.
2013. aug. 9. 15:19
9/16 anonim válasza:
Ha hisztizik maradjon ö az anyjánál.;-)
2013. aug. 9. 15:40
10/16 anonim válasza:
Az ilyen nem anya, már ne haragudj. Tudja hogy rosszul érzi magát a gyereke de mégsem akarja hazahozni? Szembe köpném.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!