Szerintem inkább felvihették volna 16ra,mert szégyen hogy taknyos gyerekek már szexelnek,még sok 16 éves is fiatal hozzá,nem hogy 12-15 évesek.Sajnos annyi elcseszett szülő van,hogy eddig sem neveltek,és most hogy már legalábbis is,hogy kislányok,kisfiúk szexelhetnek még rosszabb lesz a helyzet.
2013. aug. 9. 08:48
2/12 anonim válasza:
Eddig is szexeltek, ha akartak! Majd pont egy 12-14 éves tartja be a jogszabályt? Ugyan már! Ezzel csak azt érik el, hogy a sok 18 év alatti fiú bepróbálkozik a 12 éveseknél is! Aki ezt a törvényt hozta annak 100%, hogy nincsen lánya! Idióta fasz!
2013. aug. 9. 09:04
3/12 anonim válasza:
*legális is
2013. aug. 9. 09:06
4/12 anonim válasza:
Lehet ,hogy törvény ezek után nem tiltja,de ha nekem lenne 12 éves lányom /már sokkal idősebb/ és például egy 17 éves fiú lefeküdne vele én biztosan a srác kezébe adnám a fülét...12 éves lány még egy 6 .osztályos gyerek!Álljunk már meg egy szóra!
2013. aug. 9. 09:10
5/12 A kérdező kommentje:
Igen nem a jogszabály amit betartanak a fiatalok, de bekker, amit a jog nem tilt azt szabad. Mára nagyon kevés családban működnek a normális-pontosabban már az az abnormális- erkölcsi értékrend.
Hülye hasonlat, de ha a heroin legális lenne, nem lehetne egy rossz szavad se, ha a gyereked aranylövi magát.... mert szabad neki is, meg neked is meg mindenkinek. Így most a szabad, nem büntethető nemi aktus is, ha a 13éves lányodon átmegy a fél város, akkor semmi dolgod, mert szabad neki, és a gyerekek a jogaikat nagyon tudják
2013. aug. 9. 09:15
6/12 anonim válasza:
Most, hogy jobban átolvastam, a 12 éves lány, csak 12-14 éves fiúval szexelhet büntetlenül, 14 év felett szexuális erőszaknak minősül, legalábbis a táblázat szerint. Tehát konkrétan arról szól ez a szabályozás, hogy nyugodtan szexelhetnek a kislányok, de csak kisfiúkkal. NORMÁLISAK EZEK?
2013. aug. 9. 09:18
7/12 anonim válasza:
Nagyon forditva ültök a lovon, akik ezen annyira háborogtok! Nem az a kérdés, hogy ennyi idösen szexelhetnek-e, mert azt mindenféle tiltások ellenére megteszik, megtették (F/L jellemzöen 14 éves kor elött rendelkeznek már szexuális tapasztalattal!!!!! élménnyel!!!) A kérdés az, hogy akkor most ezekkel a gyerekekkel kellene-e megtölteni a börtönöket, javitokat?? Erre adjatok jo választ a felháborodás helyett!
2013. aug. 9. 09:18
8/12 anonim válasza:
Na, most már végképp nem értem. A cikkben az van, hogy 12-17 évig mindenki szexelhet mindenkivel, de a táblázatban az van, hogy 12 éves csak 12-14 évessel szexelhet. Szerintem még ők sem tudják mit akartak. Utolsó, hogy jön ide a börtön?
2013. aug. 9. 09:24
9/12 anonim válasza:
Az a stílus járja mostanában, hogy amit nem tudunk megtiltani rendesen, azt megengedjük. Így már nem probléma jogilag. Lassan legálisak lesznek a drogok is, ez is. Miért is szigorítanának, azzal csak a gond van. Így nem ütközik semmibe, nem kell vele foglalkozni.
2013. aug. 9. 09:26
10/12 anonim válasza:
Igenis menjen javítóba/börtönbe az, aki képes megfektetni egy testileg-lelkileg szexuális együttlétre ÉRETLEN kislányt, vagy kisfiút! És azt, hogy érett-e nem a gyerek fogja eldönteni he!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!