Terhesség első tünetei lehetnek vagy már anyira szeretném hogy babás legyek hogy beképzelem magamnak?
Figyelt kérdés
Szurkál a hasam meg fáj is pár napja a melleim nagyon érzékenyek kb 2 napig viz szerü folyásom volt most már fehér. Hányingerem van, szinte a nap 24 órájában fáj a derekam és sűrűbben kell pisilnem.2013. aug. 6. 22:14
1/13 anonim válasza:
Mikor kéne megjönnie?
Majd,ha nem jön meg csinálj egy tesztet.Ha pozi,babás vagy.
Ezt mi se tudjuk megmondani neked!
2/13 anonim válasza:
be tudjuk magunknak képzelni. Én si voltam igy nem egyszer, még fémes iz is volt a számban. Hol tartasz a ciklusban? A hányinger nagyon korai mivel az általában csak az 5-6 héten kezdődik ás ugye nem is kötelező. Nekem is volt annó akkor ezt még nem tudtam, amióta tudom érdekes sosem volt.
3/13 anonim válasza:
csinálj tesztet, ezt így senki nem tudja megmondani.
és igen, be lehet képzelni a tüneteket, nem is kicsit. Mi sok évet vártunk a babánkra, addig megvolt minden tankönyvi tünet. Amikor sikerült, akkor semmit sem éreztem, sem az elején, sem pedig később nem volt semmi tünet. Mindenki más.
4/13 A kérdező kommentje:
17.-én kellene megjönnie.
2013. aug. 6. 22:22
5/13 anonim válasza:
még nem érezhetsz semmit,esetleg 12.-e környékén,legalábbis szerintem
6/13 anonim válasza:
húú akkor ezek a tünetek még nagyon koraiak, tuti nem attól vannnak.:( Nézz utána pontosan mi mikor történik a teherbeesés alatt. Ezekszerint csak mostanában volt az aktus nem? Ha igen akkor még épp csak elindulhatott a méhed felé a megtermékenyitett petesejt. Aktus utáni 5-7. napon kezd csak beágyazódni és a 12. napig tart.
7/13 anonim válasza:
8/13 A kérdező kommentje:
27.-én voltunk együtt azóta nem is taliztunk a munkája miatt el kellett utaznia.:(
2013. aug. 6. 22:42
9/13 A kérdező kommentje:
7-es válaszoló nem azt nem én irtam.
2013. aug. 6. 22:45
10/13 anonim válasza:
Ha ez ovukor volt akkor jó hosszú ciklusod van, ez pedig gyakran hormon problémára utal. Ha meg nem akkor volt az ovu akkor sok esély nincs rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!