Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért engem néznek le emiatt?

Miért engem néznek le emiatt?

Figyelt kérdés
Magukat miért nem nézik egyes emberek? Azért néznek le, mert nem tudtam szoptatni, nem volt hajlandó szopizni a lányom, gyerekorvos is próbált segíteni. Szülés utáni depresszió plussz egyéb stressz miatt visszaszoktam a cigire. Értem én ha ez nem tetszik másoknak, nekem se, de amit ezek művelnek. ( hónapos gyereknek a cumiját belemártotta az egyik a forralt vörösborba kétszer is mert hisztizett érte a gyerek és úgy adta a szájába, legalább jobbat alszik címszóval. " éves és másfél éves gyereküknek kólát adnak csak úgy, vagy mert hányós vírusban vannak, attól elmúlik címszóval, ami igaz is lehet, csak nem gyereknek való, tönkre megy a foguk stb. Meg azért néznek le mert nem járok annyit közéjük társaságba és úgy állítják be mintha sehová se mennék a gyerekkel, pedig játszóterezünk, fagyizunk stb. Miért??? Magukat is lenézhetnék!

2013. aug. 6. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
64%

Egy kicsit túlreagálod, fölöslegesen stresszeled magad. Lazíts inkább. Minden anyukának beszólnak, neked mert nem szoptattál, nekem azért, mert igen, és a gyerek fél évesen már nem ilyen-olyan főzeléket evett. Ezt csak úgy tudod kezelni, ha letojod.

"másfél éves gyereküknek kólát adnak csak úgy, vagy mert hányós vírusban vannak"

Ezt ne vedd ugyanannak a vörösborossal! Én nem engedtem a gyerekeknek a kólát, de ha hánytak-ment a hasuk, akkor szaladtunk a boltba kóláért, a gyerekorvos tanácsára. Két nap pici kólától nem fog tönkre menni a foguk, az nem ugyanaz, amikor rendszeresen isszák.

2013. aug. 6. 19:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt azoknak mond akik lenéznek ezért. Egyébként meg mindenki azt csinál a gyerekével amit akar, te csak a sajátoddal törődj, csinálj úgy mindent ahogy te szeretnél, ne foglalkozz másokkal.
2013. aug. 6. 19:33
 3/3 anonim ***** válasza:
22%

Mondás:

"A másik szemében a szálkát, a magukéban a gerendát..."

Én őket nézném le és megvetném, ha engem néznének le ők. Nem a te hibád, hogy nem tudtál szoptatni, de legalább a te lányodnak nem rohadnak ki a fogai :)

2013. aug. 6. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!