Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért néznek engem ennyien?

Miért néznek engem ennyien?

Figyelt kérdés

Suliban szinte nem merek végig menni a folyosón mert annyira bámulnak, csak nem tudom hogy miért. Nem vagyok szép,az alakom se a legjobb. És nem azért tettem fel ezt a kérdést hogy valaki írja hogy biztos azért mert szép vagyok meg stb, meg hogy önbizalomhiányba szenvedek. Csak nagyon zavar, hogy állandóan lesnek. Akárhova megyek megbámulnak. Esetleg azért mert ronda vagyok?? :D Zavar nagyon, szerintem semmi érdekes sincs rajtam,öltözködésem is átlagos,nem öltözöm kihívó ruhákba. Kíváncsian várom mások tapasztalatait ezzel kapcsolatban.:)

18/L

2013. febr. 24. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Egy kép tudna segíteni, ha akarod küldj privátba.

Így honnan tudhatnánk?

2013. febr. 24. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Kép nélkül......

Esetleg paranoia?

2013. febr. 24. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:

-erős a kisugárzásod

-határozott vagy

-valami különleges/furcsa rajtad

2013. febr. 24. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:
biztos nagyon szèp vagy, csak nem ismered el.
2013. febr. 24. 20:28
 5/5 anonim válasza:
Én is így jártam, mikor még gimis voltam. Valamelyik fiú még el is kiáltotta magát: ez lesz a feleségem! Később volt egy fiú, aki bámult és köszönt is, én visszaköszöntem. Megszervezte, h a társaival 2 sorba állnak és amikor jövök, akkor puszit dobnak nekem sorra. Írt névtelen levelet is valentin napra. Azon jót mosolyogtam és eltettem emlékbe. Később boldog nőnapot kívánt, én megköszöntem. Visszajövet ott volt mellette egy társa - gondolom az ő ötlete volt - és a fiú megfogta a farkát és rázogatta nekem. Amúgy nem akartam vele járni, mert nagy hódító hírében állt. Akkor 52 kiló és 165 cm magas voltam. Természetes vörös hajjal, kék szemekkel. Visszafogott öltözködéssel, semmi smink.
2013. febr. 26. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!