Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A férfiak miért néznek fel...

A férfiak miért néznek fel egy "kigyúrt" másik férfira?

Figyelt kérdés
Vagy nem is tudom hogy fejezzem ki magam, nem felnéznek, hanem valahogy félve néznek rá, vagy nem is tudom. Inkább úgy tisztelettel.
2013. febr. 13. 14:33
 1/6 A kérdező kommentje:
na??????
2013. febr. 13. 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert ez hülyeség, nem néznek fel.
2013. febr. 13. 14:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a haverjam mind kigyurtak, termèszetes szteroidok segítsègèvel, elõtte mindegyikük kis vèzne önbizalmatlan kis vèznasàg volt ez ösztönözte õket arra hogy "kigyurjàk"magukat szòval aki gyúr vagy önbizalomhiànyban szenved vagy kis pènisz mèrettel rendelkezik, ezt nagyon sok helyen olvastam, ez neljelenti azt hogy lenèzem aki gyur mert a haveri körömön belül is gyurnak de nem is nèzek fel ràjuk. 22/f Rammsteines
2013. febr. 13. 21:09
 4/6 A kérdező kommentje:

Na nem mondjátok már. :D

De bezzeg mikor megjelenik valahol egy ilyen 150 kilós izomagy, az átlagos csávóknak egyböl kisebb lesz a szája :))

2013. febr. 14. 09:18
 5/6 anonim ***** válasza:
ez egyèrtelmû hogy nem szivesen kötnèk bele egy kigyúrt kõomlàsba, de vègül is hogy van egòjuk meg önbizalmuk hogy kigyurtak megèrdemlik mert megdolgoztak èrte kemèlyen, vagy vàllaltàk a kockàzatot szteroid esetèn hogy izmosak legyenek. 22/f Rammsteines
2013. febr. 14. 18:35
 6/6 anonim válasza:
Én pl lenézem őket, de, ha ennek hangot adok, gyorsan elszaladok. :D
2013. febr. 23. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!