Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha nincs ott a párotok, akkor megnézitek a másik nőt?
Amikor a párommal vagyok, akkor szinte rá sem néz más nőkre, mert megmondtam neki, hogy zavar. Én sem nézek meg mást. (Oké, ránézek, és ő is rájuk néz, ha szembe jön az utcán, de nem nézünk végig senkin sem, mert számunkra ez kínos)
Én úgy gondolom, ha ott a párom nem nézek meg magamnak mást, nem csorgatom a nyálam, és ezzel ő is így van.
Most épp dolga van, szinte egész napos.
Ti ilyenkor megnéztek más nőket ?
22 N
Szerintem az már rossz, ha "tiltasz" dolgokat. Jó, nem szó szerint tiltottad meg, de na. Úgyis megnézi a jó nőket, mi rossz van ebbe? Téged is megnéznek a pasik, tök mindegy, hogy van e valakid, vagy nincs.(Főleg ha egyedül mész az utcán pl.)
Nem vakságot fogadott, az lenne a baj, ha nem nézne meg más nőket. :D Lehet én gondolom rosszul, de szerintem ez az egészséges, én ilyenért sosem verném ki a hisztit. :D
20/L
Én mellette is mindig megnézem, engem nem zavar...
oka: bnőmet többször rajtakaptam, hogy stíröli egy férfi kollégája seggét mikor mellettem van...
nem bosszú
csak én sem fogom magam vissza ha ő sem
eddig még egyszer sem szólt pedig egyszer kétszer majd kiesik a szemem
ő is mindig felméri a pasikat
Megnézem a nőket, mert mindegyik kirakja amit csak lehet! Ha nem nézném meg vagy meleg vagy idióta vagy impotens lennék. De sosem nézem őket meg kihívóan, nem adok jeleket egy menetre, vagy nem szólítom meg őket. De ha már kirakták a kirakatba a cicit, pocit meg a popót, hát nem bököm ki a szememet.
Sokszor elgondolkodtam, hogy miért is csinálják ezt a nők, hogy az egész világnak kelletik magukat?! Semmi értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!