Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha nincs ott a párotok, akkor megnézitek a másik nőt?
Amikor a párommal vagyok, akkor szinte rá sem néz más nőkre, mert megmondtam neki, hogy zavar. Én sem nézek meg mást. (Oké, ránézek, és ő is rájuk néz, ha szembe jön az utcán, de nem nézünk végig senkin sem, mert számunkra ez kínos)
Én úgy gondolom, ha ott a párom nem nézek meg magamnak mást, nem csorgatom a nyálam, és ezzel ő is így van.
Most épp dolga van, szinte egész napos.
Ti ilyenkor megnéztek más nőket ?
22 N
Ha az ember nővel van, akkor hülye ha nem tiszteli meg és fogja vissza szinte nullára a bámészkodást. Ez nem elvárás, vagy hiszti kerülés, hanem intelligencia szerintem, ahogy nem bámmegolsz neki úgy nem égeted azzal, hogy másra csorgatod a nyálad. stb.
A másik fele pedig, hogy ha egyedül vagyok se bámulom meg, megnézem de csak diszkréten, az a fejforgatós guvadós szemű bámulás rémesen szánalmas és a csak a cici kipakoló picák egóját növeli a tiéd terhére ha észreveszi:D
Most neked az az "őszinte" válasz, aki egyetért veled?
A többi mind hazug és képmutató, aki szerint egészséges megnézni az ellenkező neműt?
Egyébként totál ellentmondásba keveredsz már a kérdésedben.
"rá se néz más nőkre, mert megmondtam neki, hogy zavar"
"nem csorgatom a nyálam, és ezzel ő is így van"
Azért van így, mert te szóltál neki, hogy nem esik jól.
Amúgy én megbeszélem a barátommal, ha látok egy szép lányt, hogy szerinte is szép e. Mondjuk őt az zavarja, ha egy pasiról kérdezem ugyanezt. De akkor is általában azt mondja, hogy jó magas, vagy jóképű, vagy karizmatikus /ergo minden nőnek bejön/, nem részletezi, de azért elfogadja, hogy nekem is van szemem, és látok jóképű pasikat.
miért ne nézné? és az miért is baj?
jó azt megértem ha veled van akkor ne nézze, de ha ne vagy vele akkorm irét nem nézheti?:d
# 15
Igen, nem nézi a jelenlétemben, mert szóltam neki = ő SEM csorgatja a nyálát, és én sem, ha együtt vagyunk valahol.
De ha te annak ellenére is csinálnád, ha a barátnőd szólna, hogy őt zavarja, akkor elég bunkó lehetsz.
Én örülök neki, hogy a barátom toleráns. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!