Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Férfiak! Ha a párotok van, akit szerettek, de
láttok egy másik nőt, aki tetszik, mire gondoltok?
Figyelt kérdés
A kérdésem arra irányul, hogy kell-e a párotoknak aggódnia, csak mert a buszmegállóban, üzletben stb. láttatok egy nőt, aki tetszett? Lehet hülye a kérdés, csak kíváncsi vagyok, olyankor mi játszódik le egy férfi fejében.
És kérlek, olyan férfi válaszoljon, aki tényleg őszintén szereti a párját, és mit gondol/érez akkor, ha meglát egy szép nőt, ne olyan írjon, aki fűvel-fával lefeküdne.
Tehát Te megcsalnád a párod, ha tetszik egy másik nő? (Ha a másik nem ismeri a párod)
2012. szept. 4. 18:44
3/20 anonim válasza:
erre én is kíváncsi lennék ..:)
2012. szept. 4. 18:45
4/20 anonim válasza:
Semmi extra. Konstatálom, hogy szép (ahogy kb minden emberről, akit látok, konstatálok valamit, akarva-akaratlan, aka első benyomás), aztán megyek tovább a dolgomra, semmilyen nyomot nem hagy bennem. Pár perc múlva nem is emlékszem rá.
Miért kéne a páromnak aggódnia egy random ember miatt? Az csak annyit "tud", hogy szép, amúgy meg lehet akárki, a páromat meg ismerem, és nem véletlenül vagyok vele. Plusz ott van egy eltávolíthatatlan tényező: az emlékek. Összecsiszolódtunk, együtt éltünk át dolgokat, a másik ezzel nem kelhet versenyre.
2012. szept. 4. 18:47
5/20 anonim válasza:
Persze, észreveszem a szép lányokat, de nem gondolom tovább, hogy hú de megdöngetném vagy valami. Jól néz ki, aztán kész, nem (csak) azért vagyok együtt egy lánnyal, mert hú de jól néz ki, hanem mert szeretem, és ahhoz nem elég csak a külső. Nem hiszem, hogy aggódnod kéne. 22/F
2012. szept. 4. 18:48
6/20 anonim válasza:
Ez belénk van kódolva,a vadászösztön,állítom a férfiak 80%a már megcsalt/ja a párját,az évek során olyan ismerősökről haverokról barátokról derültek ki ezek a dolgok hogy álmomban sem gondoltam volna.De így van.
2012. szept. 4. 18:49
7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, őszintén megmondom, jólesik fiúktól ilyeneket olvasni, és látni, hogy vannak olyan srácok, akik nem mindig csak arra gondolnak, ha látnak egy lányt, hogy jól meg...szóval tudjátok!
2012. szept. 4. 18:51
8/20 A kérdező kommentje:
De azért van olyan pasi a világon, aki nem veri át a barátnőjét, nem?:) Nem létezik, hogy minden férfi olyan legyen.
2012. szept. 4. 18:52
9/20 anonim válasza:
Ha W124300TD-nek van igaza, akkor én még a maradék 20%-ba tartozom, és nem is tervezek kilépni belőle :D
2012. szept. 4. 18:56
10/20 anonim válasza:
Nézzétek én ezt tapasztalom,most már benőtt a fejem lágya már nem hajkurászok pics@kat,de a legtöbb kanbulin bizony éltünk a lehetőséggel.A férfiakra a legnagyobb veszélyt a nők jelentik,miattuk teszünk meg sok őrült dolgot,rájuk nem sajnáljuk a pénzt,miattuk hazudozunk stb.Bár ne lenne igazam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!