Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért is nem néznek engem meg a csajok az úton?
1. rusnya vagy
2. nyeszlett vagy
3. bénán öltözöl
4. nincs semmi kisugárzásod, magabiztosságod, ami a helyzetek legtöbbjében a legfontosabb
képzeld azt, h ku*va jól nézel ki, de hidd is el. figyeld meg, ilyenkor sokkal többen bámulnak meg ;)
Mert átlagos vagy. A csúnya embereket is megnézik,
néha azokat jobban, hogy jól elszörnyülködjenek :)
Szerintem is átlagos lehetsz. Engem például időnként épp a szép lányok szoktak megnézni egy kis időre meg a hajukat is piszkálja némelyik aztán úgy tesz, mintha zavarban lenne, lefelé néz maga elé, miközben egymás mellett sétálunk el az utcán.
Én bizony 1000%-os ronda fiú vagyok, nem viccelek, már nem egy plázacica rondázott le főleg az orrom miatt.
3 ik:
Szerintem nagyon áltagosan öltözködök. Legalábbis ezt mondták sokan. Én pedig arra törekedtem hogy vagány legyen, csakhát nem szeretem a feltűnő, kihívó öltözködést.
Tudsz valamilyen forrást, ahol meg lehet tanulni hogy kell stílusosan, izlésesen öltözködni? Lehet weboldal, magazin. bármi.
És nem igazán nézegetem az utcán ilyen szemmel a srácokat,gondolom azért,mert nem szeretek így ismerkedni, nem örülök,ha leszólítanak, én meg sosem szólítanék le senkit.
Na meg mert jó ideje együtt vagyok a párommal.
Max ha a látótérbe kerül akkor végignézek rajta,ahogy mindenki máson is, főleg ha furán van felöltözve. értsd ez alatt a mai divatot,miszerint,mindent mindennel fel lehet venni,csak hogy egyedinek tűnjön. Nekem az tetszik,ha egy hapsi nem túl feltűnően van felöltözve, olyan visszafogottan sportos, esetleg kicsit elegánsabb, komolyabb stílusa van. Bár nekem a bőrdzseki, farmer, tornacipő kombó is bejön néhány tetkóval megspékelve :D
A lényeg,hogy a személyiségednek megfelelő stílusod legyen! ne olyan,amit mástól lesel el,mert neki is bejött..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!