Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért is nem néznek engem meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért is nem néznek engem meg a csajok az úton?

Figyelt kérdés
Kicsit idegesítő és frusztráló. Miért lehet. Milyen tulajdonságaim lehetnek amiért nem néznek meg?
2013. febr. 26. 00:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Engem még el is kerülnek. Valószínűleg leprás vagyok.
2013. febr. 26. 00:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Mit kéne rajtad nézni? Mi vagy Te, mozi?
2013. febr. 26. 00:15
 3/9 anonim ***** válasza:

1. rusnya vagy

2. nyeszlett vagy

3. bénán öltözöl

4. nincs semmi kisugárzásod, magabiztosságod, ami a helyzetek legtöbbjében a legfontosabb

képzeld azt, h ku*va jól nézel ki, de hidd is el. figyeld meg, ilyenkor sokkal többen bámulnak meg ;)

2013. febr. 26. 00:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Mert átlagos vagy. A csúnya embereket is megnézik,

néha azokat jobban, hogy jól elszörnyülködjenek :)

2013. febr. 26. 00:27
 5/9 A kérdező kommentje:
utolsó: ja, szoktak amúgy furán megnézni. Lehet hogy valami fura van a fejemen akkor :) De inkább férfiak néznek mint nők.
2013. febr. 26. 01:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is átlagos lehetsz. Engem például időnként épp a szép lányok szoktak megnézni egy kis időre meg a hajukat is piszkálja némelyik aztán úgy tesz, mintha zavarban lenne, lefelé néz maga elé, miközben egymás mellett sétálunk el az utcán.

Én bizony 1000%-os ronda fiú vagyok, nem viccelek, már nem egy plázacica rondázott le főleg az orrom miatt.

2013. febr. 26. 01:07
 7/9 A kérdező kommentje:

3 ik:

Szerintem nagyon áltagosan öltözködök. Legalábbis ezt mondták sokan. Én pedig arra törekedtem hogy vagány legyen, csakhát nem szeretem a feltűnő, kihívó öltözködést.

Tudsz valamilyen forrást, ahol meg lehet tanulni hogy kell stílusosan, izlésesen öltözködni? Lehet weboldal, magazin. bármi.

2013. febr. 26. 01:08
 8/9 A kérdező kommentje:
6-os. Tudtommal azt akkor szokták csinálni amikor bejön nekik valaki. Vagy van megfigyelhető viselkedésük a nőknek akkor is amikor valaki nagyon nem jön be nekik? akkor is zavarba tudnak jönni? :)
2013. febr. 26. 01:09
 9/9 anonim ***** válasza:

És nem igazán nézegetem az utcán ilyen szemmel a srácokat,gondolom azért,mert nem szeretek így ismerkedni, nem örülök,ha leszólítanak, én meg sosem szólítanék le senkit.

Na meg mert jó ideje együtt vagyok a párommal.

Max ha a látótérbe kerül akkor végignézek rajta,ahogy mindenki máson is, főleg ha furán van felöltözve. értsd ez alatt a mai divatot,miszerint,mindent mindennel fel lehet venni,csak hogy egyedinek tűnjön. Nekem az tetszik,ha egy hapsi nem túl feltűnően van felöltözve, olyan visszafogottan sportos, esetleg kicsit elegánsabb, komolyabb stílusa van. Bár nekem a bőrdzseki, farmer, tornacipő kombó is bejön néhány tetkóval megspékelve :D

A lényeg,hogy a személyiségednek megfelelő stílusod legyen! ne olyan,amit mástól lesel el,mert neki is bejött..

2013. febr. 26. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!