Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok érzik, hogy nézik őket, de még sem néznek az illetőre. Miért?
van olyan csaj aki tisztában van azzal hogy szép, és tudja hogy nézik őt, pl : - ha végig megy a folyosón a suliban - de mégsem néz senkire.
pedig biztos van aki bejönne neki.
Nagyon is néz mindenkit (vagy ha valaki bejön neki,akkor csakis azt az illetőt egyfolytában),csak jól leplezi :)
másrészt,minden magazinban azt olvassuk,hogy ne bámuljuk a fiúkat :D
Egyébként én is ilyen vagyok :D
én szégyenlős vagyok pl $
meg a pasi ne bámuljon, jöjjön oda és szólítson meg!
meg volt olyan, főleg C-típusú állampolgárral hogy véletlenül ránéztem és ő nem akart utána lekopni, közölte velem hogy a csaja vagyok és iszonyat gusztustalan volt
és azóta így félek pasira nézni mert amelyiktől nem akarok semmit az tuti félreérti és alig lehet majd levakarni, akitől meg akarnék az meg csak barátságosságnak veszi és így nem jövünk össze sosem
ezért megvárom hogy megszólítsanak inkább
Én már suliba nem járok, engem tömegközlekedésen szoktak nézni, csak ritkán nézek vissza ennek okai:
1. Éppen valami fontoson agyalom és nem vagyok nyitott semmire
2. Visszanéztem én, csak valamiért olyan a másik, hogy nem akarok semmiképpen kontakba lépni vele (agresszívnak néz ki, ápolatlan, tehát ilyen szélsőséges dolgokra gondolok)
3. Az illető sokkal fiatalabb nálam, mondjuk több mint 10 évvel.
4. Ha olyan meredten bámul, anélkül, hogy egyszer is félrepillantana, ez bunkóság és tolakodó, ha ezt érzékelem, akkor még csak véletlenül sem nézek arra.
5. Ha csoportosan néznek, csoportban birkák vagytok, ugyanúgy mint a nők, bár ez már életkorfüggő többnyire.
6. Ha egy öntelt extra jó külsejű, nők kedvence csinálja ezt, az ilyenek úgysem tetszenek és az egójukat nem akarom növelni.
Mindig visszanézek, amikor átlagosnál picit kevésbé jóképűbe akadok bele, gonolom érthető miért.
Na és mi van akkor, ha olyan néz, aki nekem is nagyon tetszik: visszanézek, de csak kicsit, elintézve ezzel, hogy ne jöjjön végül oda hozzám, utána meg szidom magam, hogy miért bénázok :) Nem tudom megmagyarázni, hogy ilyenkor ezt miért csinálom, de számtalan számomra is tetsző lehetőséget baltáztam így már el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!