Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok érzik, hogy nézik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok érzik, hogy nézik őket, de még sem néznek az illetőre. Miért?

Figyelt kérdés

van olyan csaj aki tisztában van azzal hogy szép, és tudja hogy nézik őt, pl : - ha végig megy a folyosón a suliban - de mégsem néz senkire.

pedig biztos van aki bejönne neki.

2012. júl. 16. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:
hm. szégyenlős? vagy csak nem akar mégse senkitől semmit.
2012. júl. 16. 18:24
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Azért, mert próbáljuk leplezni, még csak azt is,h ti néztek, és mi ezt észrevesszük. De mi már hamarabb végigmértünk mindenkit, mint ti minket:D Kicsit kellettetés, hogy nem vagyunk könnyű préda..:D
2012. júl. 16. 18:26
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

Nagyon is néz mindenkit (vagy ha valaki bejön neki,akkor csakis azt az illetőt egyfolytában),csak jól leplezi :)

másrészt,minden magazinban azt olvassuk,hogy ne bámuljuk a fiúkat :D

Egyébként én is ilyen vagyok :D

2012. júl. 17. 14:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy nem,mert nem hunyászkodik meg. Ettől érzi felsőbbrendűnek magát,hogy senkire nem pitiz rá szemmel. Majd ha valaki úgy gondolja,hogy feláldozza magát neki, és leszólítja akkor esetleg ráles. De egyébként miért tenne, nem tartozol az érekkörébe, így nyivlán szarba se néz. no problem....
2013. jan. 19. 17:29
 5/10 anonim ***** válasza:

én szégyenlős vagyok pl $

meg a pasi ne bámuljon, jöjjön oda és szólítson meg!

meg volt olyan, főleg C-típusú állampolgárral hogy véletlenül ránéztem és ő nem akart utána lekopni, közölte velem hogy a csaja vagyok és iszonyat gusztustalan volt

és azóta így félek pasira nézni mert amelyiktől nem akarok semmit az tuti félreérti és alig lehet majd levakarni, akitől meg akarnék az meg csak barátságosságnak veszi és így nem jövünk össze sosem

ezért megvárom hogy megszólítsanak inkább

2013. jan. 19. 17:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Az illető teljesen tisztában van, azzal, hogy szép is direkt nem néz körül, mert ezzel akarja azt tudatni, hogy nem érdekli őt a többi ember:) És nem szégyenlős. Legalább is, ha magabiztosan sétál, akkor biztosan nem.
2013. jan. 19. 21:06
 7/10 anonim ***** válasza:
5 ös, ez a tipikus paranoia esete, az a fajta nő, aki a kisujját nem teszi keresztbe azért,hogy akármi is legyen, csak mindig elvárja,hogy a pasasok menjenek blindre oda hozzá pofáraesni, majd válogat. De semmi jel, csak behúzza fülét farkát mint egy szürkeegér. Ilyen nőt meg a rendes pasasok kerülik jó messzire. Ha nem találsz senkit, akkor ne csodálkozz, bár nem tudhatom, nem is érdekel persze..
2013. jan. 19. 21:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha valaki néz, én önkéntelenül mindig odakapom a fejem, valahogy megérzem az ilyesmit. Ilyenkor van kb 3 másodperce, h kinyögje a mondanivalóját, ha van, ha nincs, akkor félrenézek és megyek tovább. Sokáig szó nélkül bámulni valakit bunkóság!
2013. szept. 9. 18:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Mert a kirakat bábuk sem forgatják a szemüket a járókelőkre :)
2013. szept. 9. 22:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Én már suliba nem járok, engem tömegközlekedésen szoktak nézni, csak ritkán nézek vissza ennek okai:

1. Éppen valami fontoson agyalom és nem vagyok nyitott semmire

2. Visszanéztem én, csak valamiért olyan a másik, hogy nem akarok semmiképpen kontakba lépni vele (agresszívnak néz ki, ápolatlan, tehát ilyen szélsőséges dolgokra gondolok)

3. Az illető sokkal fiatalabb nálam, mondjuk több mint 10 évvel.

4. Ha olyan meredten bámul, anélkül, hogy egyszer is félrepillantana, ez bunkóság és tolakodó, ha ezt érzékelem, akkor még csak véletlenül sem nézek arra.

5. Ha csoportosan néznek, csoportban birkák vagytok, ugyanúgy mint a nők, bár ez már életkorfüggő többnyire.

6. Ha egy öntelt extra jó külsejű, nők kedvence csinálja ezt, az ilyenek úgysem tetszenek és az egójukat nem akarom növelni.

Mindig visszanézek, amikor átlagosnál picit kevésbé jóképűbe akadok bele, gonolom érthető miért.

Na és mi van akkor, ha olyan néz, aki nekem is nagyon tetszik: visszanézek, de csak kicsit, elintézve ezzel, hogy ne jöjjön végül oda hozzám, utána meg szidom magam, hogy miért bénázok :) Nem tudom megmagyarázni, hogy ilyenkor ezt miért csinálom, de számtalan számomra is tetsző lehetőséget baltáztam így már el.

2013. szept. 10. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!