Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-25 közötti csajok! Nektek a hipster vagy a páwa pasi jönnek be jobban?
fogalmaz magyarul kérlek!
22/L
nem tudom, hogy ez melyik kategória, de én az olyan pasikat szeretem ,akik :
1. becsületes, és a becsület mindennél többet jelent neki
2. tudjon barkácsolni és/vagy értsen a villanyszereléshez, minden ilyen férfias munkához a ház körül.
3. legyen olvasott/művelt
Ennyi kritériumom van és ezek a fontossági sorrendek is. Aki ezeket nem tudja, az nálam nem megy férfi számba.
22/L
mi a fa sz a hipster?
a páwát sejtem de azt is leírhatná valaki
mert így hogy nem tudom mik ezek, lehet én is az vagyok :D :D :D :D
Ezek szerint a fiatal lányoknál csak valamilyen szélsőséges szubkultúra jön be? De jó, hogy nem ennek a generációnak a tagja vagyok.
#2-es! Én vagyok az ideálod :-P :-D
Aki nem tudná mi az a páwa: Tökéletes ellentéte a férfinak attól függetlenül, hogy vannak férfi testrészei. Két fajtája van: izompacsirta és selyem/cicafiú. Az izompacsitrák nem túl okosak, viszont szabadidejük nagy részét konditeremben töltik. Kissé divatosa öltözködnek. A selyemfiúk rosszabbak: Gyengék, nincs rajtuk szőrzet, a divat mindenük, a többi embert lenézik. Szabadidejük nagy részét a Pólus, Árkád, Westend és Aréna nevű áruházakban töltik (innen ered a "páwa" kifejezés). Okosabbak mint az izompacsirták, de csak provokáláshoz és más leoltásához értenek. Hajuk vasalt, sminkelik magukat, az Apple termékeket előnyben részesítik, a mainstream zenéket hallgatják. A hipster a páwa angol megfelelője. A páwa fiúknak mindegy, hogy milyen csajuk van, csak páwa legyen. Metrok.
A női páwa az az úgynevezett plázacica. Imádnak pózolni, pénzt költeni, fiúzni, pénzt költeni és sorolhatnám...
Röviden ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!