Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Véleményetekre vagyok kíváncsi...

Véleményetekre vagyok kíváncsi fiatalon szülő nőkkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Elég sok kérdést látok,ahol fiatalon (20-23évesen) szülő nőket sértegetik,támadják,hogy mennyi re éretlen ,képtelenek gyereket nevelni, a semmire szülnek,a gyerekük is semmire kellő lesz,buta,és szerencsétlen.

Nos érdekelne ti hogy vélekedtek erről,mert én úgy gondolom,hogy ez sértő általánosítás,és hogy ezt általában olyan 30on felüliek mondják akiknek nincs gyerekük vagy nagyon későn lett.Most hagyjuk azokat a kivételeket akik sorba gyártják a gyerekeket,nem tanulnak nem is dolgoznak stb.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. aug. 6. 17:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező jól lehúztad azokat akik nem 20 évesen szültek,akkor most ki támad le kit?
2013. aug. 6. 17:57
 12/28 A kérdező kommentje:
Esküszöm neked nem pontoztam,de írtam előbb is,láttam hogy lehúztak de nem én voltam
2013. aug. 6. 18:03
 13/28 anonim ***** válasza:
Végül is nekem mindegy nem a százalék teszi az embert:) Csak furcsa,mert én pontosan leírtam,hogy mindenki akkor szül amikor akar és magánügy. Viszont ezen az oldalon egyre erősebben tapasztalom,hogy a két tábor nem kedveli egymást és folyamatosan vitába ütközik? Hol ott ez egy akkora hülyeség... Te szültél 22 évesen én szülök majd 32 évesen szerintem ezzel senki sem lesz se több se kevesebb.
2013. aug. 6. 18:11
 14/28 A kérdező kommentje:
Én sem értem,sőt ezt az idióta pontozgatást sem,bárhova ír az ember már rögtön lehúzzák annyira felesleges.
2013. aug. 6. 18:15
 15/28 anonim ***** válasza:
21%
kedves kérdező! 22 éves vagyok, most épp 26 hetes terhes az első gyerekünkkel.NEm tagadom, becsúszott gyerek. Idén diplomáztam, és együtt dolgozom a párommal az ő asszisztenseként, ő egyéni vállalkozó. 27 éves. Bár nem is vagyunk együtt 5-6 éve, mégis a legnagyobb szeretettel várjuk a kisfiunkat, és tudjuk: megbirkózunk a feladattal, nem félünk majd segítséget kérni, ha szükség lesz rá( akár nevelési tanácsokat, akár anyagiakban). Lehet nem leszek majd mindent tudó anyuka, de biztos vagyok benne, hogy mindent megteszünk a fiunkért amit csak tudunk, és a tőlünk telhető legjobban neveljük majd. :) Remélem kielégítő volt a válaszom:)
2013. aug. 6. 18:18
 16/28 anonim ***** válasza:
53%
22 éves vagyok, egy 2 éves kisfiú anyukája, sőt remélem hamarosan a tesó is érkezik majd! Utálom amikor lenéznek, vagy lesajnálnak, hogy ennyi idős vagyok. Én kibuliztam magam 16 éves koromtól kezdve. 18 évesen érettségiztem, 19 évesen leraktam egy OKJ-s szakmát, majd elmentem dolgozni. Közben terhes lettem, de az iskolát is beleszámolva jogosult lettem a Gyedre! (tényleg olyan elképzelhetetlen???) Nem mellesleg 15 éves korom óta dolgozom. Most a fiam bölcsis, én pedig ismét dolgozom. Albérletben lakunk a férjemmel (igen, férjem) és SENKI SEMMIBEN nem segít, még is kényelmesen élünk, sőt félrerakni is tudunk. Nem azért, mert olyan baromi sokat keresünk, hanem mert ügyesen takarékoskodunk, még is meg van mindenünk! Nekem mindig ez volt az álmom, hogy fiatalon szüljek. Szerencsére így is lett. Most pedig tesót is szeretnénk a kisfiúnk mellé, és ha jönni fog, őt is hatalmas szeretettel fogjuk várni!
2013. aug. 6. 18:27
 17/28 anonim ***** válasza:

Szerintem itt baromira divat lett sértegetni mindenkit, ha korán ha későn szül. Olyan nincs, hogy jókor szül csak ez a két véglet létezik itt.

Mindazonáltal abban is biztos vagyok, hogy sokszor divat lett megsértődni is. Nekem is volt olyan válaszom amit nem bántásnak szántam csak őszintén válaszoltam a feltett kérdésre amiben véleményt kérdeztek és privát leveleket kaptam utána, hogy miért szemétkedek meg undorító karrierista vagyok, mindezt 23 évesre.

2013. aug. 6. 18:46
 18/28 A kérdező kommentje:
Igen lehet sokan megsértődnek nos én nem akadok fent mindenen de ilyen,hogy a fiatal anyukák éretlenek,buta csitrik akiknek a gyerekük szintén életképtelen,buta,ingyen élő lesz azért már olyan ami igenis bántó.
2013. aug. 6. 18:49
 19/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2013. aug. 6. 18:50
 20/28 anonim ***** válasza:

Igen ez tényleg sértő, de én nem ilyent írtam. Pontosan nem tudom valami olyan kérdés volt, hogy szülnél -e 20 évesen vagy valami hasonló.

Erre írtam, hogy még az egyetemi éveim elején jártam akkor így nem. Most ebben én sem értem mi a sértő.

2013. aug. 6. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!