Melyik fáj jobban? Ha tetkót csináltat az ember vagy ha szül?
Figyelt kérdés
Olyanok véleményére lennék kiváncsi aki túl van szülésen is és tetkoja is van:)
Értelmetlen, lenéző válaszokat lepontozok:D
2013. aug. 2. 07:54
11/16 anonim válasza:
A bokámon van egy tetoválás-és ott ugye vékony a bőr, olyan 10 centi hosszú lehet. Inkább csak kellemetlen volt, az is csak az elején, mert pár perc után lezsibbadt a terület. A szülésnél közvetlenül a kitolás előtt volt, hogy azt hittem, megpusztulok, és szétszakad mindenem. Mintha megforgatták volna a belső szerveimet.
12/16 anonim válasza:
A tetoválást nem tartom fájdalmasnak,pedig van egy pár.Kellemetlen,de ennyi.
A szülés már annál keményebb volt.
13/16 anonim válasza:
1. vagyok,most miért is lettem lepontozva??
14/16 anonim válasza:
Szülés közben úgy voltam, hogy ha az segít, felőlem a karomat is levághatják érzéstelenítés nélkül, csak legyen már kinn a gyerek. A tetkónál egy nyikkanás nem volt, nem fájt.
15/16 anonim válasza:
Nekem a tetkónál csak azt fájt,amikor ugyan arra a területre ért a tű,ahol már előtte volt nem sokkal...
A szülés (4x szültem természetes módon,felénk nem ismerik a gázt,az epidurált...) nem volt keményebb mint a tetoválás. Én szerencsés vagyok e tekintetben,bár elég kicsi a fájdalom küszöböm :-)
16/16 anonim válasza:
A tetoválás nem fáj annyira. Van a bokámon, a lábfejemen, végig a gerincemen, és a lapockámon. A szülés sokkal-de sokkal rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!