Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik fáj jobban? Ha tetkót...

Melyik fáj jobban? Ha tetkót csináltat az ember vagy ha szül?

Figyelt kérdés

Olyanok véleményére lennék kiváncsi aki túl van szülésen is és tetkoja is van:)

Értelmetlen, lenéző válaszokat lepontozok:D

2013. aug. 2. 07:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A bokámon van egy tetoválás-és ott ugye vékony a bőr, olyan 10 centi hosszú lehet. Inkább csak kellemetlen volt, az is csak az elején, mert pár perc után lezsibbadt a terület. A szülésnél közvetlenül a kitolás előtt volt, hogy azt hittem, megpusztulok, és szétszakad mindenem. Mintha megforgatták volna a belső szerveimet.
2013. aug. 2. 09:40
 12/16 anonim ***** válasza:

A tetoválást nem tartom fájdalmasnak,pedig van egy pár.Kellemetlen,de ennyi.

A szülés már annál keményebb volt.

2013. aug. 2. 10:42
 13/16 anonim ***** válasza:
1. vagyok,most miért is lettem lepontozva??
2013. aug. 2. 12:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Szülés közben úgy voltam, hogy ha az segít, felőlem a karomat is levághatják érzéstelenítés nélkül, csak legyen már kinn a gyerek. A tetkónál egy nyikkanás nem volt, nem fájt.
2013. aug. 2. 14:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem a tetkónál csak azt fájt,amikor ugyan arra a területre ért a tű,ahol már előtte volt nem sokkal...

A szülés (4x szültem természetes módon,felénk nem ismerik a gázt,az epidurált...) nem volt keményebb mint a tetoválás. Én szerencsés vagyok e tekintetben,bár elég kicsi a fájdalom küszöböm :-)

2013. aug. 2. 15:01
 16/16 anonim ***** válasza:
A tetoválás nem fáj annyira. Van a bokámon, a lábfejemen, végig a gerincemen, és a lapockámon. A szülés sokkal-de sokkal rosszabb.
2013. aug. 3. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!