Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik fáj jobban? Ha tetkót...

Melyik fáj jobban? Ha tetkót csináltat az ember vagy ha szül?

Figyelt kérdés

Olyanok véleményére lennék kiváncsi aki túl van szülésen is és tetkoja is van:)

Értelmetlen, lenéző válaszokat lepontozok:D

2013. aug. 2. 07:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
A szülés hidd el nekem az nagyon fáj,mintha leszakadna a derekad,borzalmas érzés emellett a tetkó semmiség egy kis szurkálás.
2013. aug. 2. 07:58
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
Nem hasonlítható össze,de ha egy tizes skálán nézzük,a tetoválás 2-3(attól függ hol) míg a szülés 8-9-10,
2013. aug. 2. 08:03
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
A tetoválás kellemetlen, de el lehet viselni. A szülés viszont annyira fájt, hogy mondtam is közben a páromnak, hogy hogyha valami betegség vagy baleseti sérülés miatt érezném ezt a fájdalmat, könyörögnék hogy öljön meg :D. Pedig viszonylag könnyű és gyors szülésem volt. Össze se lehet hasonlítani őket.
2013. aug. 2. 08:07
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a bal bokámon van tetoválás.Felnyúlik a vádlimra, lefelé meg a lábfejemre.2 gyerek születése után csináltattam..és elmondhatom hogy szülés után ezt már meg se éreztem.Mikor elkezdte akkor fájt, de mikor egy adott helyen pepecselt az ember, akkor már elzsibbadt a bőröm és szinte semmit nem éreztem.Ezt össze sem lehet hasonlítani egy szüléssel.

És igen....a szülés jobban fáj..

2013. aug. 2. 08:08
 5/16 A kérdező kommentje:
Ja egyébként szültem már:) Ezért kérdezem...
2013. aug. 2. 08:11
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

hát

öö én ellent mondok

nekem a szülés nem fájt :-) és nem az érzéstelenítés miatt :-)

kb 10 perc volt összesen

rutin vizsgálatra mentem be érzetem h ritmikusan húzódik ott bent de nem fájt

majd éreztem h olyan mintha hasmenésem lenne és nagyon ki kellene mennem

erre a doki fehér lett és beviharzott velem a szülőszobába és mondta h nyomjak erősen

szegény párom így lemaradt a szülésről :-(

ellenben a tetkóm az kegyetlen volt mikor felvarrták :-(

végig a gerincem mentén

4 menetben sikerült csak

2013. aug. 2. 08:17
 7/16 A kérdező kommentje:
Ez érdekes kedves utolsó:) Nekem elég fájdalmasak voltak a szülések:))
2013. aug. 2. 08:27
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
én is ismerek olyat, akinek nem fájt a vajúdás ,egyszerûen már csak azt érezte, h. kakálnia kell. érdekes :)
2013. aug. 2. 08:33
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem a 3 tetkóm együtt fele annyira se volt fájdalmas mint a vajúdás... (én oxitocint kaptam fájásgyengeség miatt... eszembe se jutott a fájdalomcsillapítás lehetősége mikor a szobában voltam...)
2013. aug. 2. 09:02
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

nekem nem fájt a tetoválás. 2 van, a színezés kicsit kellemetlen volt, de nem fájt :)

a szülés nagyon nagyon fájt... :)

2013. aug. 2. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!