Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, arról, hogy...

Mit gondoltok, arról, hogy itt gyakorikérdéseken ilyen sok csoda történik?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy 72 órás gyógyszer mellett maradt terhes, 8 hónaposan szoba tiszta lett a gyerek, 6 hónaposan már egyedül fut a gyerek stb.

2013. júl. 30. 16:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Annyira fura, hogy se a nőgyógyászom, sem a szülésznőm, sem a védőnőm, sem egyik ismerősöm sem tud 1-2 példa kivételével ilyen "csoda" eseményeket felsorolni, de itt gyakorikérdéseken mindenkivel meg történik a csoda. Egészen biztos vagyok benne, hogy a lakosság azon 0.001% jár csak ide akivel csoda történik. Természetesen az is "gyakori" itt, hogy fényképes bizonyítékot kapunk a leírtakra. És nem meglepő, hogy ezek a kivételes emberek ehhez a kérdéshez is hozzá szóltak. Őszintén hálás vagyok az ő válaszukért is félre ne értsék.
2013. júl. 30. 19:03
 12/20 anonim ***** válasza:
12%
Ha hálás vagy, miért pontoztál le? Csak nem le van maradva a babád?
2013. júl. 30. 19:10
 13/20 anonim ***** válasza:
73%

Én azt bírom, hogy itt szinte minden anyuka vékonyabb, mint a terhesség előtt és közvetlenül a szülés után után úgy jött ki a kórházból, hogy nem is látszódott rajta semmi :)

A másik meg, hogy minden párkapcsolat fantasztikus, megtalálták a másik felüket és minden nap egy csoda, amit együtt töltenek :)

Ja és persze az anyagiakról se feledkezzünk meg, mert itt a gyk-n szinte mindenki nagyon el van eresztve...

2013. júl. 30. 19:51
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem szoktam pontozni, és nincs a babám lemaradva. Bár az itteni csoda babákhoz képest biztosan elvan maradva, de nekünk ilyen elmaradva is tökéletes.
2013. júl. 30. 19:53
 15/20 anonim ***** válasza:
24%

Nah igen, ahogy mondták, messziről jött ember azt mond, amit akar. Anonim oldalakon mindig sok az okos, több diplomás, az adott témákban maximális mélységekig elmerülő szakember és a nagyon okos, hamar beszélni, járni tudó, tökéletesen szobatiszta gyerek.

Csak kíváncsi lennék, hogy az a sok szakember ilyenkor miért a GYK-t bújja, ahelyett, hogy a szakterületén elmerülne és szakirodalmat olvasna? És hogy mikor egy szupergyerekek anyukája órákon keresztül a GYK-n lóg, ki foglalkozik a gyerekkel? (Gondolom, nem véletlen, hogy adott felhasználó, xy névvel minden friss kérdésre villámgyorsan és azonnal reagál. :))

2013. júl. 30. 20:00
 16/20 A kérdező kommentje:
Na ilyen vékonyabb lett a terhesség után ilyen ismerősöm személyesen is van. :D Amúgy sem egy kis darab hölgyecske és folyton mondta, hogy mennyit fogyott terhesség alatt. Meg mutatta egyszer a kis könyvét, aztán aszerint szépen gyarapodott a súlya, rá is kérdeztem hát nem fogytál? A válasz: De de fogytam, annak a védőnő egy szerencsétlen és nem tud egy mérleget sem használni. De ő látja saját magán mennyire sokat fogyott, mert itt ott már a bőre is lóg.
2013. júl. 30. 20:00
 17/20 anonim ***** válasza:
53%

Hát én tényleg vékonyabb lettem.47 kilóval estem teherbe,most 45 vagyok. 7 hónapja szültem.

És az én lányom 6 hónaposan felállt,5 hónapos kora óta mászik,és már stabilan,önállóan ül.

Lehet lepontozni nyugodtan,de attól még ez az igazság! :D

2013. júl. 30. 22:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Azért kíváncsi lennék, hogy az itt lepontozóknak fáj az igazság vagy a szarkazmus? :P
2013. júl. 30. 22:04
 19/20 A kérdező kommentje:
Akikről mi beszélünk az nem szülés után lett vékonyabb ha nem teherbe esett pl 60kg-mal és szülni 58kg-mal ment. Azzal nincs baj, hogy teherbe esett 60kg-mal szülni ment 70kg-mal és most 55 kg x héttel a szülés után. Nem azt mondom, hogy 6 hónaposan nem állhat fel, enyém is állt 6 hónaposan, de nem szaladt, ha nem "csak" felállt pl. a kiságyban. A védekezés melletti teherbe esésről pedig, az nem védekezés, hogy pl. védekeztek óvszerrel, de az kilyukadt és mivel a mensije napja már amúgy is közeledett úgy voltak vele úgy sem lesz terhes ezért nem vett be 72 órás gyógyszert, és még meg is lepődik, hogy terhes lett. Valamint ha egyáltalán nem fér bele a gyerek az életembe akkor akár két módszert is használok, hogy biztosra menjek. pl. fogamzásgátló és spermaölő krém. De az nem védekezés ha ezeket az eszközöket nem tudja rendesen használni és közben teherbe esik.
2013. júl. 31. 07:17
 20/20 anonim ***** válasza:
olyan jó kérdés volt.....és csata lett belőle
2013. aug. 28. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!