"Csoda terhesség/csoda baba"? Ismertek ilyet?
Arra gondolok itt, hogy valaki úgy lett terhes, hogy pl.
- abban a bizonyos hónapban csak 1x szeretkezett és épp sikerült neki
vagy
nagyon rossz volt valamelyik (labor) eredménye, de a baba mégis megfogant
vagy megszakítással védekeztek, de "becsúszott" és terhes lett
stb, stb.
:)
Mehenkivuli veteles utan 7nappal,1*egyuttletbol(1eves a lanyom)
baratnom,elzarodott petevezetek,orokbefogadas megkezdese(szinten egy eves a kisfiu)
A kolléganőm csak pettingelt, (egyszer) mégis szült. A barátnőm spirál mellett szült.
Én ép gumi mellett. A másik barátnőm természetes fogamzásszabályozás mellett, "nem volt" peteérés. Az osztálytársam anyukája 8 hónapig menstruált, majd megszült. Az ismerősünk lánya karácsonykor bevallotta otthon, hogy gyereket vár, majd 28-án megszült. Nem koraszülöttet.
Nekem ha úgy vesszük, csodaszámba ment a teherbeesésem, ugyanis nem volt szabályos ciklusom, hol megjött, hol nem, ovuteszt sem mutatott peteérést, ráadásul éppen beteg is voltam, úgyhogy talán ha kétszer szeretkeztünk, és mégis összejött. :) Meg is lepődtünk rendesen.
Azóta 16,5 hónapos a nagyfiú - nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott, vidám baba, na meg persze okos, és nekem a legszebb. :)
Egy ismerősömnek kamaszkorától papírja volt róla, hogy nem lehet gyereke, aztán 19 évesen mégis terhes lett. Természetesen megtartotta. Az apával nem maradtak együtt, de férjhez ment máshoz, azóta már négy gyereke van.
Egy másiknak már volt egy fia, amikor hormonzavaros lett, szintén megmondták, hogy nem lehet több gyereke. Össze-vissza jött meg neki, így csak félidőben, amikor megmozdult a baba, vette észre, hogy jön a kistesó. :)
Én gyógyszer és szoptatás mellett lettem terhes.
Barátnőm férje külföldön dolgozott, egy hétvégére jött haza, ikreik lettek.
Gimis osztálytársam petting közben, szűzen lett terhes.
a szomszédom:)
7 év próbálkozás után a 3. lombik sikerült és bár ikerterhességnek indult, az egyik baba sajna nem fejlődött, de született egy egészséges kisfia. megnyugodtak, persze nem védekeztek, mert nem lehet spontán terhes, aztán 8 hónapos volt a kisfia, amikor nem jött meg neki...ma már 1 éves a kislánya, aki természetesen fogant.:)
Stimulált terhesség után
az orvosom legnagyobb meglepetésére, teherbe estem.
A nagy fiam 3 éves, a meglepetés lányom 1 éves.
Betegségeim vannak, amik elvileg akadályozzák a terhesség kihordását. A dokik mondták is, hogy inkább fogadjunk örökbe, mint hogy többszörös vetéléseim-elhalások legyenek, ha egyáltalán valaha is teherbe esek.
Speciális vérem van (alfaktorok ütik egymást) így ellenanyagot termeltem a baba ellen (pozitív vagyok, tehát ez más) el kellett volna vetélnem emiatt is. A kicsi kitartott engem pedig vizsgáltak de nem lehet ellene semmit tenni.
Ja és az első együttlétkor sikerült összehozni a csajszim, mert tüdőgyulladást kaptam és nem voltunk együtt másfél hónapig. De akkor már a pociban volt és ott is akart maradni.
Egy virgonc kis 20 hónapos most már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!