Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » "Csoda terhesség/csoda baba"?...

"Csoda terhesség/csoda baba"? Ismertek ilyet?

Figyelt kérdés

Arra gondolok itt, hogy valaki úgy lett terhes, hogy pl.

- abban a bizonyos hónapban csak 1x szeretkezett és épp sikerült neki

vagy

nagyon rossz volt valamelyik (labor) eredménye, de a baba mégis megfogant

vagy megszakítással védekeztek, de "becsúszott" és terhes lett

stb, stb.

:)

2011. febr. 14. 13:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Barátnőnek több orvos is mondta, hogy természetes úton nem lehet gyermeke. Elmentek lombikprogramra, született is egy gyönyörű kislányuk. Szülés után nem védekeztek, mert hát miért védekezzen akinek nem lehet gyermeke. És láss csodát, megfogant a kisfia. A gyerekek között 11 hónap van.
2011. febr. 14. 14:02
 12/21 anonim ***** válasza:
Menzi előtt pár nappal voltunk együtt, már nem is jött meg... 1hónapos a lányom
2011. febr. 14. 14:04
 13/21 anonim ***** válasza:
Második terhességem: a szülés óta össze-vissza volt menzi (46-54 napokra), elvileg PCOS-em van, az első clostival jött össze. Megbeszéltük a férjemmel, hogy kistesót szeretnénk, nem védekezünk, majd jön ha akar. A ciklusom 26. napján voltunk együtt, se előtte se utána nem mert nem úgy jött össze (munka-gyerek...stb) és 14 nap múlva + lett a teszt.
2011. febr. 14. 14:17
 14/21 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátlót szedtem,nem jött meg.Doki felirt esemény utáni tablettát.Nem jött meg utána se. Vissza a dokihoz,erre 6hetes picur. Most 9hós.s kis tündérbogár:)
2011. febr. 14. 14:32
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Talán a saját esetem ilyen. Véletlenül esett be a baba, pár hónappal későbbre terveztük, hogy elkezdünk próbálkozni. Aznap, amikor nőgyógyásznál voltunk, és bebizonyodott a terhesség, este a párom balesetet szenvedett az autópályán, és a mentőben meghalt.

Mindenki (én is) attól féltem, hogy elmegy a baba. Teljesen kivoltam, alig ettem és nem tudtam aludni rendesen. Nagyon nehéz időszak volt. De rendbe ment minden, a kislányom egy éves múlt, pont december 24-én született.

2011. febr. 14. 18:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Egyszeri szerencsés "baleset" eredménye a kisfiam, nagyon rossz afp eredmény, down-kór gyanú, haematoma a méhemben, 9 hónapos fekvés. Most 14 hónapos makkegészséges gyönyörű kisfiam van. :)
2011. febr. 14. 18:39
 17/21 anonim ***** válasza:

10 éve hallgattam, hogy nem lehet gyerekem, mikor PCO-val diagnosztizáltak. Azt mondta a doki, talán , ha kapok hormonkezelést, vagy beültetést, de az is legalább 4-5 éves procedúra... Beletörődtem.

Tabletta abbahagyása után 3. hónapban teherbe estem, utána szoptatás mellett fél év alatt jött a második baba minden segítség nélkül. Két gyönyörű lányom van azóta, és még egyet szeretnénk majd.

2011. febr. 14. 19:22
 18/21 anonim ***** válasza:
Párom kidobta a fogamzásgátlóm receptjét... (Véletlenül összefogta a lottószelvénnyel) Egyszer voltunk együtt, megszakítással védekeztünk, de a baba összejött. :) 1 év múlva terveztük a próbálkozást, de így is örülünk neki. 24 Hetes kismama.
2011. febr. 14. 21:35
 19/21 anonim ***** válasza:

Egyszer nem vedekeztunk,ossze is jott a fiunk :)

Ma mar 19 honapos :)

2011. febr. 15. 05:07
 20/21 anonim ***** válasza:
A szeretkezés után viccesen mondtam a férjemnek, hogy ez olyan akció volt, hogy ebből tuti gyerek lesz. Rá két hétre pozitív lett a teszt. Szoptatás és spirál mellett jött ketteske.
2011. febr. 15. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!