Hogy tetszik nektek az Alexander név?
Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 20:21
21/25 anonim válasza:
Mert sajnos ez az oldal már sokszor nem arról szól, ami az eredeti rendeltetése ... már nem segíteni járnak ide sokan, hanem hogy jól beszóljanak másnak, vagy csámcsogjanak mások nyomorán ... ott kötnek bele egymásba, ahol csak tudnak.
Sajnos ez van ...
"utolsó" voltam
22/25 anonim válasza:
Nekem is Tetszik az Alexandrer név , szerintem nagyon szép , jobban tetszik mint becézve. Viszont a Sándor már egyátalán nem tetszik , én ilyet soha nem adnák gyerekemnek és szerintem nem is hasonlít a Sándorra. Egyébként ezek a magyarosított nevek nálam egyátalán nem jönnek be pl.: Justin-Jusztin , Nicholas-Nikolasz , Adam-Ádám , Nataniel(Neteniel) - Natániel , Daniel-Dániel
Szerintem ezerszer jobb az eredeti!
23/25 anonim válasza:
Nekem is az a nevem hogy Alexander és nem szokták becézni, mondjuk én szeretem.
24/25 anonim válasza:
Jujj,a gyereknek mennyien fogják odaordítani,hogy,, What’s your name man?”(érti aki ért xd) Mellesleg nekem nagyon tetszik ez a név. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!