Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyósom szerint nagyon le van...

Anyósom szerint nagyon le van maradva a lányunk. Igaza van?

Figyelt kérdés

Októberben lesz 2 éves.

Egyedül nem tud teljesen felöltözni, kanállal néha leeszi magát, nem szobatiszta. Magáról E/3-ban beszél, mások számára is érthetően.

Villával ügyesen eszik, pohárból iszik, szól ha bekakilt, nadrágot és szandált egyedül veszi fel.

Tényleg le van maradva? Hova tudok fordulni?

2013. júl. 29. 09:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de szerintem anyósod van lemaradva...agyilag!
2013. júl. 29. 09:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nincs lemaradva!

Az én lányom is októberi, pontosabban 4.-én lesz 2 éves.

Nadrágot felveszi, pólót is, általában fordítva, vagy kifordítva, kanállal fele bele, fele mellé, de ha azt nézem, pl. leves esetén egy nagyobb gyerkőc is simán leeszi magát. Szól ha kaki vagy pisi van, de előtte ritkán, nem mindig érkezünk a bilire ülni.

Sehova se fordulj, főként NE magadba! :)

2013. júl. 29. 09:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Két ilyen korú kisgyereket is ismerek, szerintem sincs lemaradva, teljesen jól fejlődik, jobban mint, akiket ismerek.
2013. júl. 29. 09:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is, az első válaszoló nagyon jól mondja!
2013. júl. 29. 09:27
 5/12 anonim ***** válasza:
23%
Igen, le van maradva.
2013. júl. 29. 09:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

3,5éves fiam nem tudja levenni a pólóját, sem felvenni. nadrágot úgy veszi fel, ahogy éppen sikerül.

Nyomi az anyósod.

2013. júl. 29. 09:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Az én lányom a héten tölti a 2-őt. Egyedül még a papucsát sem veszi föl. Kanállal, villával szépen eszik de sokszor leeszi magát. Pohárból iszik. Nem szobatiszta. És sehogy sem beszél magáról. Én még sem érzem hogy le lenne maradva.
2013. júl. 29. 10:32
 8/12 anonim ***** válasza:
szeptemberben lesz 2 éves a fiam. Egyedül a papucsot tudja felhúzni egyedül! A pólót csak rángatná le magáról, a nadrágot sem tudja levenni csak segítséggel. Előfordulnak "balesetek" a gatyóba, és simán "megeteti" a pólóját az ennivalóval... inkább anyósodhoz fordulj, és mond meg neki, hogy az ő unokája nagyon ügyes inkább legyen rá büszke! :-)
2013. júl. 29. 10:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Én megmondanám az anyósodnak, hogy neked van a világon a legszebb, legügyesebb, legokosabb gyereked és Te nagyon büszke vagy rá. Aki meg mást gondol, annak nem kötelező veletek lenni...
2013. júl. 29. 10:43
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azért aggódok főleg, mert anyósom óvónő. De ha nincs lemaradva, miért piszkál ilyennel? Hiszen tudnia kéne neki is, hogy nincs baj.

2013. júl. 29. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!