7 hósom nem eszi a zöldséges kajákat. Anyósom szerint
tegyek bele egy kis porcukrot. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 12:00
1/6 anonim válasza:
Én nem tennék. Nekem is azt mondták, hogy tegyek az almába cukrot. Minek? Majd megszokja, az igazi ízt kell megismerje. Egyedül a spenótba tettem cukrot és a sóskába. Ha picit megsózod, akkor se eszi meg? Vagy esetleg próbáld levesbe főzni neki, ha olyan zöldség. Én inkább picit megsóznám cukor helyett. Az a baj, hogy akkor megszokja az édes ízt és csak az édeset fogja megenni. Nehéz, de majd idővel változik a helyzet.
2013. febr. 4. 12:07
2/6 anonim válasza:
Eszedbe se jusson szerintem. Még nagyon új lehet neki, gondolom nem olyan régen kezdtétek. Miket nem eszik, semmilyen zöldséget? Akkor egyetek gyümölcsöket és próbálkozz néha a zöldséggel is, hátha majd egyszer rákap.
Egy ilyen kicsinek semmilyen plusz cukor nem kell így pláne nem pl egy répához porcukor. Sütőtököt, céklát esetleg próbáltad? vagy a sütőtökös répát? a sütőtök miatt az elég édes is lesz.
2013. febr. 4. 12:09
3/6 anonim válasza:
dehogy tegyél inkább keverd valami gyümivel amit szeret.
2013. febr. 4. 12:12
4/6 anonim válasza:
Minek kell feltenni a kérdest gondolom te magad is tudod hogy anyosod bolondsagot beszel,csak itt vársz megerösitö valaszokra.Te gyereked nem anyosé.Neked kell tudni mit teszel.Ha meg valoban bizonytalan vagy,keress fel.egy védönöt aki tanacsokat ad(normalis tanacsot)
2013. febr. 4. 12:16
5/6 anonim válasza:
Itt mindenki azt kérdez, amit akar. Ha valakinek nem tetszik nyugodtan tovább léphet.
Kedves Kérdező! Ne tegyél cukrot az ételébe. A zöldségekbe amúgy sem való, ha erre szoktatnád később még nehezebb lenne a cukorról leszoktatni. A sütőtököt sem eszi meg? Az egy kicsit édeskés. Azért az nem olyan nagy baj, ha 7 hónaposan még nem eszik sok mindent és nagy mennyiséget. Hagyd hagy ismerkedjen az ízekkel a saját ütemében.
2013. febr. 4. 12:43
6/6 anonim válasza:
Ne rakj bele. Azt szokja meg és végképp nem fogja megenni majd az ételt, csak ha jó cukros. Keverd édes almával, sütőtökkel, hátha úgy megeszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!