Az újonnan vett kókuszmatracnak van egy kis szaga. Anyósom szerint csak a kókuszháncs miatt, nekem viszont állott, penészes szagnak tűnik. Tudok vele valamit csinálni?
Figyelt kérdés
Maga a matrac nem mosható, csak a huzat. Azt ma akarnám kimosni. 2 héten belül érkezik a pici, nem lehet rá káros dolog a matracban ugye?2009. máj. 30. 11:40
1/3 anonim válasza:
Valami fura szaga van a miénknek is, pedig már egy éve használjuk. Szerintem te is azt érzed. Ha van lehetőséged rá, tedd ki kicsi szellőzni (csak a pollenekkel vigyázz!).
2/3 A kérdező kommentje:
Gondolom ezeket azért úgy találták ki, hogy ne legyen benne semmi allergizáló, de engem mégis zavar. Próbálom szellőztetni, de lassan össze kéne rakni ágyikót, nehogy előbb jöjjön a pici.
2009. máj. 30. 11:50
3/3 anonim válasza:
Tedd a napra száradni! Vagy vidd vissza kicserélni! A miénknek sosem volt szaga! Ahol tárolták, ott penészesedhetett be! Dohos, penészszagú ágyba ne tegyél ujszülöttet!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!