A terhesség alatt ti kielégítitek a férjetek igényeit valahogyan? Ha igen akkor hogy?
Hát ez meg milyen kérdés?
Ugyanúgy szeretkeztünk végig a 41. hétig ahogy előtte.
Szülés után alig vártam, hogy elteljen 5 hét, újból egymásnak ugrottunk.
Abban az 5 hétben is kielégítettem a férjem, engem ez is izgat és van rá többféle mód (szájjal, mellek közé stb.)
Mi ugyan nem voltunk eltiltva, de eléggé visszavettünk, mivel már volt egy vetélésem.
Én nem "szolgáltam ki" a férjemet, nekem sem volt hozzá kedvem és neki sem. Nem vagyunk híve az ilyen egyoldalú dolgoknak, mi úgy vagyunk ezzel, hogy az ilyesmi akkor jó, ha mindkettőnknek jó és mindketten akarjuk, ha az egyikünk csak kötelességből teszi a dolgát, azt a másikunk sem tudja élvezni, mert ott pont a dolog lényege veszik el.
Én nem tartottam attól, hogy emiatt már félremegy, ismerem annyira a férjemet, hogy tudom, hogy az ilyesmi az ő értékrendjébe nem fér bele (ahogyan az enyémbe sem férne bele fordított helyzetben).
Kibírtuk, túléltük, azóta már minden a régi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!