Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A terhesség alatt ti kielégíti...

A terhesség alatt ti kielégítitek a férjetek igényeit valahogyan? Ha igen akkor hogy?

Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
42%

Hát ez meg milyen kérdés?

Ugyanúgy szeretkeztünk végig a 41. hétig ahogy előtte.

Szülés után alig vártam, hogy elteljen 5 hét, újból egymásnak ugrottunk.

Abban az 5 hétben is kielégítettem a férjem, engem ez is izgat és van rá többféle mód (szájjal, mellek közé stb.)

2013. júl. 27. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
Természetesen megtettem, ahogy az én igényeim ki lettek elégítve. Nálunk ugyanis nem csak a férjemnek vannak igényei. Szomorú, ha nálatok igen.
2013. júl. 28. 02:03
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
En is el vagyok tiltva nem csak az aktustol, hnem az aktus nelkuli orgazmustol is. Hat igen, igy kevesbe van kedvem mindig csak neki oromet szerezni, de megteszem, mert nem akarom, h hianyaban mas noket nezegessen, vagy hosszabb tavon problemat okozzon a szex teljes hianya...
2013. júl. 28. 07:34
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Elso ketto: miert kell egybol arra gondolni, h a kerdezonek ne lenne igenye...
2013. júl. 28. 07:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Szeretkezünk, ahogy korábban is. Ha el lennénk tiltva tőle, akkor is szeretgetném őt, mert ha nekem nem is lehet orgazmusom, neki igen, és nem érzem áldozatnak kényeztetni. Nagyon jó a kapcsolatunk ebből a szempontból is, az életünk természetes része a szeretkezés. 23hkm
2013. júl. 28. 11:10
 6/7 anonim ***** válasza:
A 25. terhességi hétig mindent úgy csináltunk, ahogyan terhesség előtt. Aztán veszélyeztetett terhes lettem, kinyílt a méhszáj, beindult a szülés, el lettem tiltva a nemi élettől, és az orgazmustól is. Így a 25. héttől a szülés utáni hatodik hétig csak én elégítettem ki őt, hetente többször. Gondolom a módszereket nem kell részletezzem, lehetőségek adottak, orálisan ; kézzel...
2013. júl. 28. 14:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi ugyan nem voltunk eltiltva, de eléggé visszavettünk, mivel már volt egy vetélésem.

Én nem "szolgáltam ki" a férjemet, nekem sem volt hozzá kedvem és neki sem. Nem vagyunk híve az ilyen egyoldalú dolgoknak, mi úgy vagyunk ezzel, hogy az ilyesmi akkor jó, ha mindkettőnknek jó és mindketten akarjuk, ha az egyikünk csak kötelességből teszi a dolgát, azt a másikunk sem tudja élvezni, mert ott pont a dolog lényege veszik el.

Én nem tartottam attól, hogy emiatt már félremegy, ismerem annyira a férjemet, hogy tudom, hogy az ilyesmi az ő értékrendjébe nem fér bele (ahogyan az enyémbe sem férne bele fordított helyzetben).

Kibírtuk, túléltük, azóta már minden a régi :)

2013. júl. 29. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!