Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik hogy 1 hónappal...

Szasza89 kérdése:

Létezik hogy 1 hónappal elszámolták a terhesség hetét?

Figyelt kérdés
Ma voltunk uh és az adtok alapján 31/1naposnak számoltak,de a kiskönyv szerint csak 28 hetes vagyok.Lehetséges hogy ennyire elszámolták?
2013. júl. 26. 14:45
 1/8 anonim ***** válasza:

nem :) Az már az elején kiderült volna!

Jó nagy a baba ez ennyit jelent (nekem is 4310 és 58 centi lett a fiam!) Nálunk is hasonló eredmények voltak mindig! Jó egészséget! :)

2013. júl. 26. 14:48
 2/8 anonim ***** válasza:
plusz ugye itt néhány miliméter vagy 1-2 centi elmérés heteket jelenthet úgyhogy majd meglátjátok! Tesóm egyik uh-n most egyszer 2 héttel kisebb volt rá pár napra hetekkel nagyobb :)
2013. júl. 26. 14:50
 3/8 anonim ***** válasza:
4,5 kg volt alányom. Hát ha a súlyát nézzuk, akkor már a 8. hónapban meg kellett volna szuletnie :)
2013. júl. 26. 14:51
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát nekünk ezek a jelenlegi adataink 1549gramm,Bpd:79mm,Hc:284,5mm,Tad:78mm,Ac:248mm,Femur:60,6mm

És ezek az adatok alapján vagyunk 31hetessek.

2013. júl. 26. 14:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha mindent jol mertek es nem hibaztak akkor jo nagy baba lesz!

Bar semmit ne vegyel tutinak mert az en Fiam 4660ra mertek... Es mondtak hogy altalaban a gep lefele csal es cirka 5 kilo lesz.. Mondom a dokimnak hogy en csaszart akarok! 5 kilos gyereket elsore az brutalis lehet... Aztan ugy voltam vele hogy aaa lenyomjuk siman max a kalocsai minta lesz a ... Himezve.mert tokatol bokaig kirepedek es a vegen "csak" 4310 lett... Es csaszar sajnos mert nem fert ki sajnos pedig en meg a 16. Oraban is mondtam hogy siman meg lesz :)

2013. júl. 26. 15:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát sokan mondták nekemis hogy nagy baba lesz,de majd kiderül!Simán szeretnénk a szülést mert apásat akarnánk,de a sors dönti el milesz.
2013. júl. 26. 15:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi.is ezert akartunk apasat... Mondta a buta szuleszno hogy minnel jobban faj annal kozelebb a vege es oruljek.. Ugy is volt... Aztan kerdeztem hogy normalis erzes ha ugy erzem szettorik a csontom es akkor ez mar a vege? Rogton toltak is muteni... Fiam hatalmas veres vizes odemaval a fejen szuletett ami attol lett neki hogy torte a csontom a fejet... Szegenykem erdekesen nezett ki :)

Hat ezaz amit nem a no iranyit, pedig nalunk is Apa latni akart mindent, hogy o lehessen aki elsonek lathatja ot.. Hat nem jott ossze! De sebaj igy is jo volt :)

Az odema meg 3. Nap le is huzodott csak kek maradt a pici feje sokaig!

Ha nagy baba lesz ezekre az erzesekre figyelj :) pedig mondjuk en nem vagyok kis darab alapbol iszonyat szeles a csipom mindig mondta mindenki hogy jajj de jo nekem milyen konnyen fogok szulni.... Ahha, persze...

2013. júl. 26. 15:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és tanácsokat!Reméljük hogy minden renben lesz.És gratulálok mindenkinek a gyerköchöz :)
2013. júl. 26. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!