Létezik hogy 1 hónappal elszámolták a terhesség hetét?
nem :) Az már az elején kiderült volna!
Jó nagy a baba ez ennyit jelent (nekem is 4310 és 58 centi lett a fiam!) Nálunk is hasonló eredmények voltak mindig! Jó egészséget! :)
Hát nekünk ezek a jelenlegi adataink 1549gramm,Bpd:79mm,Hc:284,5mm,Tad:78mm,Ac:248mm,Femur:60,6mm
És ezek az adatok alapján vagyunk 31hetessek.
Ha mindent jol mertek es nem hibaztak akkor jo nagy baba lesz!
Bar semmit ne vegyel tutinak mert az en Fiam 4660ra mertek... Es mondtak hogy altalaban a gep lefele csal es cirka 5 kilo lesz.. Mondom a dokimnak hogy en csaszart akarok! 5 kilos gyereket elsore az brutalis lehet... Aztan ugy voltam vele hogy aaa lenyomjuk siman max a kalocsai minta lesz a ... Himezve.mert tokatol bokaig kirepedek es a vegen "csak" 4310 lett... Es csaszar sajnos mert nem fert ki sajnos pedig en meg a 16. Oraban is mondtam hogy siman meg lesz :)
Mi.is ezert akartunk apasat... Mondta a buta szuleszno hogy minnel jobban faj annal kozelebb a vege es oruljek.. Ugy is volt... Aztan kerdeztem hogy normalis erzes ha ugy erzem szettorik a csontom es akkor ez mar a vege? Rogton toltak is muteni... Fiam hatalmas veres vizes odemaval a fejen szuletett ami attol lett neki hogy torte a csontom a fejet... Szegenykem erdekesen nezett ki :)
Hat ezaz amit nem a no iranyit, pedig nalunk is Apa latni akart mindent, hogy o lehessen aki elsonek lathatja ot.. Hat nem jott ossze! De sebaj igy is jo volt :)
Az odema meg 3. Nap le is huzodott csak kek maradt a pici feje sokaig!
Ha nagy baba lesz ezekre az erzesekre figyelj :) pedig mondjuk en nem vagyok kis darab alapbol iszonyat szeles a csipom mindig mondta mindenki hogy jajj de jo nekem milyen konnyen fogok szulni.... Ahha, persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!