11/15 anonim válasza:
Őszintén sehogy. Nem járok sehová csak a sarki boltba oda meg minek. Ha esetleg mégis eljutunk a férjemmel valahová akkor alapozo szem cerka és kész. Nem érek én rá órák hosszat a tükör előtt állni. Meg amúgy is minek? Sminkkel és smink nélkül is az vagyok aki.
12/15 anonim válasza:
Szempillaspirál,szemhéjtus kis szemfesték,van amikor teszek egy kis korrektort,pirosítót.Mindennap mielőtt kilépek az utcára.
13/15 anonim válasza:
Ilyen melegben csak a szemem festem, változó, van hogy csak egy egyszerű testszínű szemfesték, spirál, szájfény.
Télen bb krémet használok alapozó helyett, és ha épp hófehérke vagyok egy kis pirosítót is teszek fel.
15/15 anonim válasza:
Ilyen melegben csak a szemem húzom ki alul-felül, illetve szempillaspirál, esetleg kis pirosító. Ha nincs kánikula én is BB-krémet használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!