Vertetek azért szét már játékot, mert nem tudtátok elhallgattatni?
A gyereknek van egy zenélő rágókája...Reggel 7 óta hallgatom ahogy megy...valami beakadhatott.Így is a szennyes tartóból szedtem ki, mert szerintem reggel párom rálépett, és mivel nem tudta elhallgattatni, ezért gondolom bevágta a szennyes ruhák közé, és utána elment dolgozni..Az is fél óra volt kómásan amíg megtaláltam.Azóta már eresztettem rá vizet, vertem a földhöz, megpróbálta késsel szétfeszíteni...de semmi nem jött be.Már azon gondolkozom hogy kloffolóval szétverem.Nincs rajta kikapcsoló gomb, hanem elvileg csak megnyomod és egyszer lejátssza a dallamot.
A kérdés nem kamu, csak ha ezt kell hallgatnom egész nap kiborulok..
Jajj de hogy is...Mondjuk a gyerekeket is nehéz néha elhallgattatni! :) De arra más módszereim vannak..
Egyébként mindenkinek zöld kezet nyomtam..nem tudom hogy megint ki unatkozik!??És mivel engem most nem tud lepontozni, ezért üzenem hogy kapja bééé... :-P
Az idegesítő dallamú játékok hangszórójára szikszalagot vagy celluxot szoktam tenni, mert így egy fokkal halkabb.
Egyébként volt egy, amit kivágtam mint a sz.aró macskát. Az az istennek nem hagyta abba, és volt, hogy hozzá se nyúlt senki, elkezdett zenélni. Ez egy kínai gagyi volt amúgy, a kukában végezte, valószínű ott is zenélt
hmm ezért sem veszek ilyen játékot a gyerekeknek :-DDDD
de sajna a rokonok előszeretettel adnak neki zörgős csipogós izéket
az gratula neked ügyes voltál :-)))
(gondolom olyan összepattintok típus volt- hűd nem szeretem azokat :-((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!