Akinek a kisgyereke szokott hányni buszon, autóban? Mit szoktatok ilyenkor tenni? Megelőzésképpen, illetve ha már megvolt a baleset?
Figyelt kérdés
Van vmi jól bevált dolog ez ellen? Nálunk gyakran előfordul, de nem mindig, és ráadásul amitől egyszer semmi baja nincs, azt képes kidobni a következő alkalommal... Étlen-szomjan meg csak nem hurcolhatom magammal. Kb 2éves kora után kezdődött, előtte nem volt semmi gond, akármilyen hosszú útra mentünk.
Hogy lehet ezen segíteni? :\
2013. júl. 26. 10:46
1/6 anonim válasza:
Nekem ugyan nem ilyen a fiam, vagy még nem ilyen, de gyereknek én ilyen voltam és nekem mindig adtak indulás előtt egy kis idővel hányinger elleni gyógyszert.
És ilyen kisebb gyerekek számára is van kúpban, nagyobbaknak meg ugye gyógyszerben.
2/6 anonim válasza:
b6 vitamin. nekem mindig segített. minden oszt. kirándulás alkalmával kérdezgették bevettem e már ;) sajnos volt már velem rossz tapasztalatuk :S
3/6 anonim válasza:
Nekem a húgom volt kicsinek ilyen, a szüleim B6 vitamint adtak neki indulás előtt. Mindig használt. Ráadásul nem gyógyszer.
4/6 anonim válasza:
Nekem a nővérem volt ilyen, elég sokáig, hányós zacsi nélkül soha sehova :) Neki a Dedalon vált be.
5/6 anonim válasza:
én ilyen voltam/vagyok a mai napig. B6-ot ajánlom, én a Dedaontól álmos lettem és a fejem is fájt.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, tapasztalatokat!
2013. júl. 29. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!