Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ismertek ilyen nevű kislányt?...

Ismertek ilyen nevű kislányt? Mit gondoltok a névről? Milyen gyermek jut eszedbe a név hallatán?

Figyelt kérdés
Emília
2013. júl. 25. 22:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Imádom ezt a nevet pár éve, ha egyszer gyerekem lesz, és lány, akkor én is így szeretném nevezni! :) Annyira szép, és ráadásul nem is nagyon elterjedt, többféleképp lehet becézni! :) Amúgy meg egy cseppet sem öregasszonyos, másrészt meg úgy sem lesz örökké picike az a gyerek, egyszer meg is öregszik! :)
2013. júl. 26. 00:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Ez volt a lánynevünk, de két fiam lett. Sztem gyönyórű név.
2013. júl. 26. 00:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Tetszik! Ha lányom lett volna, ezt a nevet kapta volna.
2013. júl. 26. 08:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, egy ismerősöm kislánya Emilia, először gondoltam magamban milyen név ez? DE Emilinek becézik és azóta nagyon tetszik. Felnőttnek is jó és nagyon jó becézési alakjai vannak.
2013. júl. 26. 09:15
 15/19 anonim ***** válasza:
A kedvenc lánynevem! :) amikor még nem tudtuk a nemét a fiamnak,akkor mondtuk anyósnak,ő meg fintorgott rá... Azt mondta,hogy ő akkor is Shanonnak fogja hívni. Hú,de bepöccentünk ezen :) na de lényeg a lényeg,gyönyörű név!! Beszéld rá a párod :)
2013. júl. 26. 09:57
 16/19 A kérdező kommentje:
Húha! Meglepett, hogy ennyi pozitív választ kaptam. :) Megkezdtük a férjem puhítását. Bármilyen szörnyen hangzik, bevetettem ellene a kislányunkat is, Ő mindig az ujja köré csavarja az apját. Remélem sikerünk lesz. Csak az a nagy bajom, hogy a másik két gyermek nevénél is az én akaratom érvényesült, és most kicsit rosszul érzem magam.
2013. júl. 26. 13:56
 17/19 anonim ***** válasza:
Úgy nem lehet anyakönyveztetni simán csak Emili? Úgy is szép és talán modernebb a párod miatt.Bár az Emília sokkal szebb, nem értem miért nem tetszik neki :)
2013. júl. 26. 15:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Szép név, bár én azért nem adnám a saját lányomnak, de hajrá, remélem megbarátkozik vele az apuka. :)
2013. júl. 26. 17:56
 19/19 A kérdező kommentje:

Nem azzal van a baj, hogy nem tetszik neki, hanem hogy én találtam, és hogy megint nem az van, amit Ő szeretne.

Emili-t is lehet anyakönyvezni, de az úgy nem jó. Becenévként tökéletes, de teljes névnek túl gyerekes, kislányos. ÉS nem illik a másik két gyermekünk nevéhez, mert Ők is komoly, felnőttes nevet kaptak.

2013. júl. 26. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!