Mit gondoltok az ilyen nevekről?
Figyelt kérdés
Ahol a vezeték és a keresztnév ugyan úgy kezdődik. Pl. Dombóvári Dominik vagy vagy Petőfi Petra. Ezek cukik vagy ciki? Összecsengenek így a nevek?2013. júl. 16. 19:22
1/11 anonim válasza:
Nekem mindig is tetszett ha alliteráltak a nevek.
Mondjuk nem feltétlenül a vezetéknévvel hanem inkább a két keresztnév pl Kis Ákos Álmos.
2/11 anonim válasza:
Szerintem aranyos.
Nálunk a vezetéknév A-val kezdődik és a barátok poénkodtak, hogy végigvehetnénk az Abc-t:)Viszont tényleg tetszik A betűs női és férfi név is;)
3/11 anonim válasza:
Az én nagylányomnak és a fiamnak is alliterációs neve van. De nem ez volt a szempontunk a névválasztásban, hanem mert ez tetszett:)
4/11 anonim válasza:
Az én lányom JJI de mindenki azt mondta eddig,hogy tök jól választottunk! Pedig nem volt tudatos választás!
5/11 anonim válasza:
Van egy barátnőm, aki DD monogramú.
Férjhez ment és felvette a férje D-vel kezdődő vezetéknevét is, így már 3D-s lett :))))
6/11 A kérdező kommentje:
Nálunk Pet-el kezdődik a vezetéknév és a Petra név tetszik. Szóval nem csak az első betűk lennének egyformák hanem az első szótag.Ez sem gáz így? Nem direkt adnák így csak tetszik a Petra név.:)
2013. júl. 16. 20:19
7/11 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz! Nekem tetszene.:)
8/11 A kérdező kommentje:
Nem Petőfi a vezetéknevünk hanem egy hosszabb név.:) Köszi amúgy szerintünk is összevág meg jól cseng csak kíváncsi voltam :P
2013. júl. 16. 20:53
9/11 anonim válasza:
Nkem is tetszik :)
van egy 3 gyerekes ismerősünk, aki BB, és a lányai is mind BB-k :D
10/11 anonim válasza:
Jé, én is BB vagyok :D Én mindig is szerettem. Kisfiamnak is alliteráló nevet akartam, de fiúnevekből egy Pvel kezdődő sem tetszett - vagy túl "pattogós" hangzású volt a vezetéknévvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!