Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák 1 napra mennyi pénzből...

Anyukák 1 napra mennyi pénzből főztök ebédet, és hány tagú családnak?

Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 21:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%

Változó, ritkán írom össze maga a menü mennyi naponta.

3an vagyunk, két kicsi és én.

Van ami elég két napra, van ami hiába tervezem két napra pikk-pakk elfogy.

Volt olyan nagyon jól sikerült makaróni most a nyáron, amit 3nap ettünk, de ugyan így vacsira alig maradt, ugyan akkora adagból ugyan úgy elkészítve.

Próbálok változatosan főzni, olyat amit a gyerekek is megesznek, és nem úszik tőle a konyha:)

2013. júl. 24. 22:47
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
Mi 3-an vagyunk.Őszintén nem szoktam számolni mennyi pénzből főzök 1 napra,mert kiadósabb,laktatóbb ételt főzök akkora mennyiségben ami elég 2-3 napra.Levest ebben a nagy melegben ritkán készítek esetleg valami tejfölöset vagy hideg gyümölcslevest.
2013. júl. 24. 22:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Én nem tudom megmondani, hogy naponta mennyibe kerül a főzés, mert amikor kapjuk a fizókat, akkor csinálunk egy nagy bevásárlást, akkor beveszem a húsokat, tésztákat, lisztet, cukrot, olajat, rizsát,amikor van akkor zsákos krumplit stb.. csak olyat szoktam pótolni, amik romlandók, mint a tej, túró stb....

Mi öten vagyunk( 4 felnőtt és egy 4 éves kicsi), egyszerre általában 1 kg hús 1kg tészta,de a krumpliból kell 4-5kg is, ennyi elég egy napra. de két napra olyat szoktam csinálni, mint a főzelékek, paradicsom szósz, bableves, töltött káposzta,mert ezekből egy 12 l-es fazékban csinálom és az elég két napra.

2013. júl. 25. 07:59
 14/15 anonim ***** válasza:

2 felnőtt (de férjem másnap a maiból visz, szóval adagban inkább 3 felnőtt) + 5 éves és 3 éves gyerkőc.

Mai kaja pl: csilis bab (kétféle konzerv babból, egy csipős, egy sima, férjem adagját külön csináltam csípőssel) Ehhez kellett: 60 dkg darált hús 700 ft, egy konzerv kukorica 200, 2 féle bab konzerv: 400, nagy paradicsompüré 220 = 1520.

Tegnap rántott csirkemell volt sült krumplival, a maradékot ma vitte: 80 dkg csirkemell filé 1100, 1 kg krumpli 180, 3 tojás 90, liszt, prézli volt itthon. Ez kb 1400.

Holnap húsleves(2-3 napra): zöldség kb 300, csirkeaprólék kb 300, csirkemáj 300, tészta 200 + csirkecombot sütök 3 felső, 4 alsó, ez volt 700 ft, ehhez krumplipüré kb 150 ft-ból. = 1950 ft

Persze ezekhez olaj, 1 liter 3-4 sütéshez elég 500 ft.

2013. júl. 25. 13:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Kb 1500-2000ft, de 2 napra. 2 felnőtt és egy gyerek
2013. júl. 26. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!