Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért lett divat a szingliség...

Miért lett divat a szingliség és ez a, , nem kell gyerek" stílus?

Figyelt kérdés
Nem az a gond hogy páran nem vállalnak,hanem hogy a fiatalok vagy ,,abban a korban" levők jelentős többsége nem akar gyereket.Tudom hogy nincs sok közöm hozzá csak furcsállom...

2013. júl. 24. 15:31
1 2 3
 21/22 zabmester ***** válasza:
Azért ez Magyarországon koránt sem tömeges jelenség, azt egyáltalán nem lehet mondani, hogy a "többség" nem akar gyereket. Németországban, ahol jóval többen vannak így, ott a tudatosan gyereket nem tervezők kb. 2-3%-a a népességnek, az már valóban nem kevés, de Magyarországon elenyésző a számuk. Pont a napokban olvastam erről egy tanulmányt, a szülőképes korú lakosság nagyon nagy része tervez gyereket (csak persze ez mára eléggé kitolódott életkorilag), csak persze vannak, akiknek nem jön össze, vagy kevesebb lesz, mint amennyit terveztek.
2013. júl. 25. 10:04
 22/22 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem is úgy lehet, hogy sokan igenis tervezik hogy legyen családjuk, de sajnos az élet máshogy hozza. ROsszul választanak partnert, vagy nem is tudnak megismerkedni senkivel.

A másik- hogy nem jön össze a várt gyermekáldás. Ilyet sajnos egyre többet ismerek.

Azért olyat kevésbé, aki tudatosan nem akart gyereket -családot vállalni.

Egyébként jó a szingliség- biztos- de eljön az idő, amikor már baromi szar lesz egyedül lenni- és megöregedi. Karácsonykor egyedül ülni a fa alatt.... stb.

Én örülök, hogy 3gyermekem van.

2013. júl. 25. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!