Hogy lehet, hogy 340000ft bruttóra 3 gyerek melett (2 gyerek+ 1 magzat ) 246000ft-ot kapott kézhez a párom?
Állítólag adómentes de itt a kalkulátorba ha beírom 270000ft-ot dob ki.
Nem mondom, hogy az 100% megbízható de azért ez a közelében sincs.
Az adó ekkora összegnél 50000ft min. akkor nem ennyivel többet kéne kapnia? Eddig ugye 20000ft volt a két gyerekre így nem + 30000ft kéne legyen a nettó? vagy vmit nem jól számolok? Hogy van ez? A hölgy azt mondta neki ez a nettó már neki adómentes. Keveslem a kedvezményt.
:)
Az adómentesség csak személyi jövedelem adó mentességet jelent! Tehát azt nem kell fizetni, tehát nem vonnak belőle, de tb, nyugdíjjárulékot igen, mert gondolom nyugdíjat és egészségügyi ellátást azért szeretne a párod is!!!
nekem is 270-et dob ki:
két gyerekre pedig 242700
Mikor töltötted be a 91. napot?
Én július 1-én és én majd először az augusztusi fizetésben fogom látni.
Nem lehet, hogy te is ?
nem! Már a 17 hétben járok és mikor kértük akkor voltam 13 hetes.
Eddig 235000ft körül kapott most meg 10 ezerrel többet, nem nagyon értem. Aki 242000ft kalkulált az 3 gyereket írt be? Nem néztem én a családit, láttam, hogy a legalsó az már azzal együtt van, azt én kapom amúgy is bár ez most lényegtelen. Csak azt hittem azért nem egy 10-el segít ez az adókedvezmény. Nem tudom mit lehet ilyenkor tenni. megvárjuk a következő fizut. Tisztában vagyok vele, hogy vannak más levonási kötelezettségek is, de a levont adóra 0 ft-ot írt a kedves hr munkatárs neki, így lezárta a dolgot. Kinél lehetne még problémáznunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!