Albérletbe babát? Tényleg olyan furcsa?
Figyelt kérdés
Rossz döntés szerintetek? Mert szerintünk nem,de sajnos megkaptuk egy párszor,hogy nem túl megfontolt dolog.....2013. júl. 23. 22:27
1/12 anonim válasza:
Én most várom a harmadikat és albérletben élünk
2/12 anonim válasza:
nem kell foglalkozni senkivel.ez a ti döntésetek.ti tudjátok hogy álltok anyagilag.senki ne tántorítson el titeket
3/12 anonim válasza:
ne foglalkozz vele.Nekünk tavaly született a második babánk albérletbe.Mi is hallgatuk,hogy jó bátrak vagyunk,hogy bevállaljuk a másodikat is így.A védőnőnkkel beszélgetem egyszer erről,amikor kérdezte,hogy tervetük-e babót.Azt mondta nem izguljak emiatt,mert nagyon sok család akikhez megy legszivesebben visszacsinálná a hitelt.
4/12 anonim válasza:
Leányálom hogy első gyermek házasság után, saját házban, nyugodt élet. Manapság már inkább albérletben élnek a családok. Nekem is fura volt eleinte ez az elképzelés, de rájöttem hogy a mai világban már ez a természetes, ha mindenki a saját házra várna, sosem lenne gyerek. A legtöbben albérletben kezdik, aztán vagy később költöznek, vagy nem. A gyereknek sem kell úgy beadagolni hogy hú ez egy albérlet.
5/12 anonim válasza:
Nekem nem furcsa, pedig mi nem albérletben élünk. Nekem sokkal furcsább, amikor valaki nyögi egy bazi nagy lakás hiteleit, ami havi szinten kb. 3-szor annyi mint egy albérlet, és éppen a 3. babát várják. Na, azt merésznek (kissé felelőtlennek) gondolom, de ahhoz sincs semmi közöm, és mivel ismerőseink, kívánom nekik, hogy sikerüljön végig fizetniük a hitelt, ami nem mostanában fog lejárni sajnos. Szóval mindenki csinálja úgy, ahogyan a lehetőségeihez képest a legjobb.
6/12 kíváncsicska válasza:
Tudod mi nyögjük a lakáshitelt(igaz egyszer a mienk lesz a ház, de az még odébb van jócskán), mégis azt mondom hogy albérletbe kellett volna mennünk.Nem azért mert az kevesebb, hanem így a lakáshitel miatt nem tudunk költözni,pedig máshol biztos jobb munkahelyt találnék, akár a szakmámban is.Sajnos manapság az ember ha jobb munka reményében akár költözik is.És ha jobb munkát kapsz, a gyerekednek is több mindent meg tudsz adni.Szóval ha újra kezdeném akkor csak albérlet lenne.
7/12 anonim válasza:
Orrba is vertem volna, aki ezzel jön nekem, pedig egy szoba-konyhában vagyunk, és 31 évesek voltunk, mikor a babánk született. Aki ennyire okos, hogy szerinte albérletbe babát ne, akkor legyen annyira is okos, hogy vagy kussol, vagy alánk tesz egy házat, ha nem tetszik neki az albi. Meg persze munkát is adjon, hogy fenn tudjuk tartani a házat.
8/12 anonim válasza:
Nekem fontos volt, hogy magamnak fizessem, szòval, hogy egyszer a mienk legyen a hàz, de ha èpp nem ùgy jött volna össze a dolog, akkor albérletbe is bevàllaltam volna a babàt...
9/12 anonim válasza:
Mi is oda várjuk. Tudod aki lakáshitelt nyög, annak nincs sajnos választása. Fizeti fizeti és kész. Sajna nem tehet mást.
Mi viszont ha megszorulunk, el tudunk költözni olcsóbba, kisebb fenntartásúba, kisebbe.
Talán az egyetlen szempont hogy a főbérlő normális legyen.
10/12 A kérdező kommentje:
Idővel majd mi is szeretnénk majd sajátot,spórolunk is rá,de majd csak akkor veszünk,ha már nem kell magas lakáshitelt felvenni... Addig szerintem semmi baj nincs az albérlettel,nem hónapról hónapra élünk.
2013. júl. 24. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!