24 évesen, házasság nélkül, albérletbe vállalni babát, mit gondoltok?
Figyelt kérdés
jó kereset, félretett pénz, autó, boldog párkapcsolat megvan. A férfi kb. 5 évvel idősebb.2013. júl. 1. 17:10
1/31 anonim válasza:
Teljesen megfelelő :) Ilyen feltételekkel nagyon jó helyre kerül a baba :)
2/31 anonim válasza:
A házasság nem alapfeltétele a babavállalásnak.
Az albérlet szerintem nem gáz, mi is abban élünk, és még nagyon sokan..
A többi amit leírtál, azok alapján simán lehet babát vállalni SZERINTEM.
34 hkm
3/31 anonim válasza:
A házasság nem az igennel és az esküvővel kezdődik, kedves kérdező...
4/31 anonim válasza:
Szerintem sem fontos, hogy házasok legyetek. De ha úgy gondoljátok, hogy összeházasodtok, a baba megszületése után is lehet. Az albérlet sem gond, de mivel van pénzetek, közben félre tehetettek, és idővel saját lakást is tudtok venni. Szóval semmi akadály:)
5/31 anonim válasza:
Minden, ami igazán fontos, megvan. Boldogság, tető a fejetek felett és minimális anyagi keret (annál is több van). Ha mind a ketten akarjátok, én belevágnék a helyetekben!
6/31 anonim válasza:
Én házasság nélkül nem szülnék senkinek, albérletbe igen.
7/31 anonim válasza:
nálunk ugyanígy született az első baba,annyi különbséggel,hogy 7 évvel idősebb a párom :)
8/31 anonim válasza:
Én sem szülnék házasságon kívül. Tisztában vagyok vele, hogy a papír nem garancia semmire, de szerintem nagyon fontos, hogy a másik elkötelezze magát mellettem. A szándék nagyon fontos.
Ráadásul jogilag sem mindegy.
Ha boldog a párkapcsolat, mi akadálya a papírnak?
Akinek tényleg nem számít, az aláírja.
A többi szerintem nem kizáró ok.
Persze ha már terhes vagy, akkor nem kérdés.
9/31 anonim válasza:
Most azért pontoztok le, mert titeket nem vesz el a párotok? Szánalmas. Vagy csak mert le mertem írni a véleményemet? Akkor is.
10/31 anonim válasza:
semmi akadálya! nálunk is borult a sorrend.. :) előbb jött a baba! kit érdekelnek a maradi gondolkodásúak... a lényeg, h boldogok vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!