Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 24 évesen, házasság nélkül,...

24 évesen, házasság nélkül, albérletbe vállalni babát, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
jó kereset, félretett pénz, autó, boldog párkapcsolat megvan. A férfi kb. 5 évvel idősebb.
2013. júl. 1. 17:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
5%
Attól leszel modern, h fűnek fának szülsz? Gratulálok. Mjad ha szépen otthagy a párod egy szó nélkül, nézhetsz. Nem azt mondom, h válás nem létezik.
2013. júl. 1. 18:27
 12/31 A kérdező kommentje:

Na, eddig kedvesen akartam válaszolni, de 11-es Te ezzel a "fűvel-fával" kihúztad a gyufát!!!! Hogy gondolod,hogy mások felett ítélkezel? Fűnek-fának? 6éve együtt vagyunk, abból már 3éve együtt élünk, Ő életem szerelme, már bőven megkérte a kezem egy jó ideje!!! Az esküvő várat magára, sajnos nagyrészt rajtunk kívülálló okokból,ezt most hosszú lenne elmondani.

Szeretnénk és majd lesz is. Később...

A másik. Ha olyan egyszerű aláírni és csak egy papír, akkor miért olyan szentségtörés,ha ez a marha egyszerű dolog tolódik. A párom kisbabát szeretne tőlem, mi a nagyobb biztosíték?

Ne értsetek félre, én elfogadom,ha valaki házasság előtt nem akar babát. De ez a fűnek-fának nagyon felhúzott!!!!!!

Egyébként mindenkinek köszönöm az építő jellegű válaszokat, aranyosak vagytok! :)

2013. júl. 1. 18:53
 13/31 anonim ***** válasza:

Szia.

Az én párom 12 évvel idősebb mint én.22 évesen szültem a lányomat.24 évesen a fiamat.Most múltam 25 éves, és nincs 1 hónapja hogy összeházasodtunk.Albérletben élünk, és boldogok vagyunk.

Saját lakásunk nem is hiszem hogy nagyon lesz, ha csak nem nyerünk a lottón..de tulajdonképpen egy albérlet olyan mint egy hitelre felvett lakás..sőt szerintem még olyan szempontból jobb is, hogy bármi van akkor tudsz költözni, és másik helyen is ugyan annyi vagy hasonló a bérleti díj.De pl ha bedől a hiteled, kidobnak a lakásból, akkor fizetheted a hitelt tovább meg még ha van pénzed akkor albérletet is.Ha nem akkor marad a híd alatti fekhely.Nekem ez sokkal nagyobb biztonságot ad, mint az hogy fizethetek 30 évig a banknak, azt kitudja egyáltalán bírod-e??!!Ez elég sok idő..ez alatt simán kirúghatnak, lehet beteg a gyerek..stb.

Szerintem simán bevállalhatjátok.Nem látom semmi akadályát!

Sok boldogságot nektek! :-)

2013. júl. 1. 19:34
 14/31 anonim ***** válasza:
Nekem fontos a hazassag a baba elott de megertem ha valakinel felcserelodnek a dolgok. Az alberlettel nincs gond manapsag sokan igy kezdik. Szoval ha szeretnetek es megvan egy bizonyos anyagi hatter akkor mi a kerdes? 22l
2013. júl. 1. 20:00
 15/31 anonim ***** válasza:
35%
Én a férjemnek akarok szülni, így nem.
2013. júl. 1. 20:56
 16/31 anonim ***** válasza:

Nálunk majdnem ez volt..csak annyi különbséggel,h mi még a kicsi születése előtt összeházasodtunk.Nekem fontos volt,meg úgy voltunk vele,h apasági után is kell mászkálni,akkor mindegy,ha inkább esküvőt tartunk.

Szóval szerintem hajrá,ha te is szeretnéd..Melyik része,ami visszatart egyébként?szerintem egyiken sem kell paráznod.

2013. júl. 1. 21:15
 17/31 anonim ***** válasza:

Teljesen mint az én életem.

Én 24, párom 35. Albiba vagyunk, jó kereset, párkapcsolat, nincs házasság.

27+4 hkm vagyok:-) én nem bánom, higy így van!

Kb 3év múlva tervezzük az esküvőt, mikor a kislányunk lehet a koszorús lány:))

2013. júl. 2. 02:35
 18/31 anonim ***** válasza:
14. vagyok, mondjuk azt nem értem miért kell azt mondani, hogy aki szeretne előbb férjhez menni, az maradi gondolkodású. Komolyan ma már ez számít gáznak, ha előbb van az esküvő és utána a gyerek?
2013. júl. 2. 08:54
 19/31 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Szerintem nem maradi gondolkodású, mimdenki döntse el saját maga.

Megmondom, én is hamarabb szerettem vna esküvőt, de az évek alatt plusz, hogy babát várok így eltolódik.

Nekem nem fontos az esküvő, hiszen így is jól érezzük magunkat.

De mint írtam, tervezzük. Persze, lehet hogy nem úgy lesz. Az életem fő célja, egy normális kapcsolat, kisbaba, azaz család.

Utolsó előtti voltam

27+4hkm

2013. júl. 2. 09:18
 20/31 anonim ***** válasza:
Én a 10-es válaszoló kommentjére írtam, ő írta, hogy kit érdekelnek a maradi gondolkodásúak.
2013. júl. 2. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!