Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miken szoktatok kiakadni,...

Miken szoktatok kiakadni, amikor rossz napotok van?

Figyelt kérdés

Nálatok mi váltja ki hogy elszakad a cérna?

Ma nincs jó napom és a "cselédsorson" teljesen kiakadtam. Este 10-kor még sütőtököt sütök, mosogatok, inget vasalok, pakolok, hogy holnap legalább halvány esélyem legyen eljutni a babazenére a manóval. Magamra 0 idő jut. Hobbi? Már azt sem tudom mi az. Egész nap az átkozott háztartás, de ha nem csinálom nincs kaja és kosz és rendetlenség van mindenhol, a manó meg abban mászik... Küzdelem minden pelenkázás, minden öltöztetés, pedig a hideg miatt most folyton öltözködni kell. Szóval amikor ébren van a kicsim, a nap egy véget nem érő birkózás a pelusokkal, popsikrémmel, ötszáz féle patentos kisruhával. Amikor alszik nonstop háztartás. Délelőtt, délután, éjszaka. Valahogy nem élvezem és nem akarom hogy csak erről szóljon az életem. Szóval most nagyon utálom a világot...

2009. okt. 21. 22:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

1 szennyest szelektive gyujtsetek

2 fozni tobbfelet egyszerre rakd be a fagyoba

3 nadragot, lepedot vasalni agyon

4 a piszkos edenyeket, evoeszkozoket hasznalat utan azonnal aztatsd be mosogatoszeres vizbe, igy este konnyebb mosogatni

5 jatekokat dobozban tartani, hogy csak ossze lehessen dobalni

6 csak azokat a dolgokat hagyd elol, amiket minden nap hasznalsz, igy kevesebb holmit kell pakolaszni

2009. okt. 22. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!