Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szoptatás alatt lehet sportoln...

Szoptatás alatt lehet sportolni illetve milyen más módszerrel lehetne lefogyni ami nem árt az anyatejnek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

még csak 2 hós a babám szülés után elég nagy súlyfelesleg rajtam maradt, szeretnék lefogyni, de nem tudom hogyan. Jelenleg szoba biciklizek (mielött elitélnétek a baba miatt nem tudok rendesen biciklizni mert apukája reggeltől estig dolgozik és nem igazán tudom kire hagyni, meg nem is szeretném) milyen mozgás lenne amitől tudnék fogyni illetve mennyi idő alatt tudnék lefogyni?

Meg mennyit kell ahoz tekerni illetve sportolni vagy tornázni?

Jelenleg 103-4kg vagyok és szeretnék 65-70re lefogyni, ez mennyi idő alatt lehetséges? (magasságom 175cm)

elöre is köszönöm a válaszokat

2013. júl. 21. 18:19
 1/3 Snapette ***** válasza:
Én sulyzós edzést csináltam a kardió mellett, és igazán nem ártott az anyatejnek, sőt. Két hónappal szülés után kezdtem, és ma is csinálom. Babám két éves, három hónapos, és két hónappal ezelőttig még szopizott, úgyhogy nem szenvedte meg az anyatej.
2013. júl. 21. 18:22
 2/3 anonim ***** válasza:

nyugodtan biciklizhetsz, nem fog ártani a tejnek!

fogyókúrázni nem szabad, mert a méreganyagok, amik kiürülnek a szervezetedből, a tejbe kerülnek.

válts át egészséges táplálkozásra és biciklizz otthon és egészítsd ki napi fél óra könnyebb tornával.

mennyit kell sportolni és meddig? hát ez nem így működik :)

ha zabálsz közben mint egy... akkor nagyon nagyon sokat :D

egyébként önmagában a sporttól nagyon nehezen lehet fogyni, mert a zsír izommá alakul, és az nehezebb :)

szóval ha valaki sporttol, de nem változtat az étrendjén, akkor simán lehet, hogy 1 kiló se fog lemenni, de természetesen feszesen, formásan fog kinézni :)

szóval nagyon fontos, hogy odafigyelj, mit és mennyit eszel.

próbálj áttérni a főzelékekre, krémlevesekre, párolt húsokra salátával :)

a babának is jobb, ha megfelelően táplálkozol, sokkal vitamindúsabb tejet tudsz neki adni :)

2013. júl. 21. 18:27
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Megprobálom betartani :)

2013. júl. 21. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!