Ha fél órája szexeltünk a barátommal, megszakításos módszerrel, akkor ha csinálok tesztet, ez bezavar benne?
Figyelt kérdés
Csak mert már akartam csinálni tesztet, csak közbe egyszer már lefeküdtünk megint...
Ma akartam tesztelni.
2013. jan. 4. 17:33
1/6 anonim válasza:
Kicsit zavatos! Tesztelni aktus utan keghamarabb 10-14 nappal szoktak. Te 2 aktus között akarsz? Mert akkor bepisilek a nevetéstől. Bocsi! :-)
2/6 anonim válasza:
Mikor kellene megjönnie? Mióta késik? Maga az aktus nem zavar be. Akár most is tesztelhetsz.
3/6 A kérdező kommentje:
2. válaszoló:
Hát már elég régóta problémáim vannak, már írtam ki kérdést a problémámmal kapcsolatban, és sokan azt javasolják, hogy doki, vagy teszt!
2 hónapja van gond! Ha gondolod, priviben belinkelem azt a kérdésemet!
Ma vettem tesztet, ma akartam meg csinálni, csak ma a barátommal találkoztunk és lefeküdtünk... És ezért gondoltam, hogy bezavar.
2013. jan. 4. 17:42
4/6 anonim válasza:
Elso vagyok. Nem akartam bunko lenni, de ha vissza olvasod a sajat kerdesed nekunk ebbol nemsok info jott le. Amugy tenyleg nem zavarja be. Tesztelj! Drukk :-)
5/6 anonim válasza:
2. vagyok. Jöhet a link. Meg szerintem holnap reggel tesztelhetsz is! Szorítok! :)
6/6 anonim válasza:
nem zavar be, tesztelhetsz nyugodtan. a teszt ugyanis a hcg szint alapján mutatja ki,h terhes vagy-e, ez meg vagy van már (ha terhes vagy) vagy nincs, a mostani együttlét nem befolyásolja semmilyen formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!