Megszakításos módszerrel estél már teherbe?
Figyelt kérdés
Meddig "működött" a módszer?2012. febr. 20. 22:33
1/7 anonim válasza:
Igen,én 5 és fél év után...:-) jön a baba! Eddig működött...és a természet megoldja.
De nagyon örül a család,nem probléma ismét lesz picurink,akit dajkálunk..babusgatunk..
(szülés után spirált rakatok szerintem,gyszert nem bírok szedni,mindentől hányok..)
2/7 anonim válasza:
Mi öt évig védekeztünk megszakítással és naptár módszerrel.Soha nem volt semmi probléma. Azután babát terveztünk, három hónap alatt összejött. A szülés óta eltelt egy év azóta is így védekezünk.
3/7 anonim válasza:
2 évig működött. Utána becsúszott a baba, aki most egy 8 hónapos kis minimanó. :)
4/7 anonim válasza:
Eddig még nem,pedig már jó ideje ezt alkalmazzuk!
Mivel az előváladékban nem biztos,hogy van életképes sperma,így igen kicsi a valószínűsége a teherbe esésnek ennél a módszernél! -és az én Páromnak tuti,hogy nincs az előváladékban életképes sperma...
Én csak akkor lettem terhes,ha nem védekeztünk sehogy.
Üdv:3 lányos
5/7 anonim válasza:
Mi 7 évig alkalmaztuk, de nem. 10 hónap próbálkozás után jött össze a baba.
6/7 anonim válasza:
5éve csináljuk igy és még nem estem teherbe, köv hónapban már szeretnénk h sikerüljön első próbálkozásnál.
7/7 anonim válasza:
Sok sikert!! Szorítok Neked nagyon,Kedves 7. Válaszadó!! :-)
Üdv:3 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!