Kicsit kiakadtam. Te is kiakadnál?
Figyelt kérdés
Van egy kisfiam, 2 éves. Sajnos elvesztettem az állásom, így most megint keresek. Hétfőn kell délelőtt mennem egy interjúra. Ez nem is lenne gond, de a férjem dolgozik, ügyeletes bölcsi pedig nincsen. (Így is 3 hetet járta fiam) Megkértem a dédit (fiatal még), hogy vigyázzon rá hétfőn, hogy el tudjak menni az interjúra. Erre ő teljesen kiakadt, hogy mit képzelek, ő menni akar vasárnap le a telekre, és különben is! Mondtam, hogy jó, de csak 1 nappal kell később mennie, mert oda érek hozzá úgy a fiamért, hogy aznap el tudjon utazni. Nagyon szájhúzva de belement. Ám most még is ott tartunk, hogy majd apával valahogy megoldjuk hétfőn, mert folyamatosan ezt kell hallgatnunk. Nem értem, hogy miért nem lehet nekünk segíteni?! Nagyon ritkán kérjük meg, hogy vigyázzon a fiamra. ja, és tavaly egész nyáron vigyázott a dédi a hugomra (11 éves) mert anyunk dogozott... Erre nekem annyit nem lehet megtenni, hogy 1 nappal később menjen? Soha többé semmire nem fogom megkérni! Szerintetek jogosan vagyok mérges?2013. júl. 20. 20:07
1/8 anonim válasza:
Nem, nem jogosan vagy mérges. Meg lehet kérni, de ha nem megy bele, azt el kell fogadni!!! Jó, hogy nem kényszeríteni akarod, vagy utasítani,hogy legyen a gyerekeddel.
2/8 anonim válasza:
Nem jogos. Attól, mert a rokonotok, nem köteles vigyázni a gyereketekre, szívességet tesz.
3/8 anonim válasza:
Nekem sem eset volna jól a dédi hozzáállása, én is kiborultam volna.. De nem tudsz vele mit csinálni :( Csak amit írtál h többet nem kéred meg, max ha fölajánlja.
4/8 anonim válasza:
Szerintem meg igazad van, de nem azért, mert elvárható, hogy segítsen. Ha nem akar rá vigyázni, mondja meg és kész, de az érzelmi zsarolás, meg piszkálódás nem ér annyit. Csak abban van igazad, hogy ha elvállalta, akkor ne duzzogjon. Én nem kérném többet.
5/8 anonim válasza:
szerintem meg így ne is vigyázzon rá, csak további szájhúzás lenne a vége.
most komolyan, ennyit nem tud megtenni..? családi összetartás és segítség nem abban merül ki, hogy van-e kedvem!
inkább kérd meg egy barátnődet, vagy a pároddal próbáljátok megoldani.
és egy kalappal az állásinterjún :)
6/8 A kérdező kommentje:
Nem is rá kényszeríteni akarom. Az zavar, hogy azt mondta, hogy jó, aztán meg ezt hallgatom, meg az, hogy nekem nem segít, bezzeg anyunak szó nélkül mindent megcsinál. :(
2013. júl. 20. 21:51
7/8 anonim válasza:
Szia! Nekem sem vigyáz a nagymama az unákájára, sőt még a szülinapját is elfelejti, így én már nem foglalkozom vele. Nem tudnál arra a pár órára bébiszittert hívni?
8/8 anonim válasza:
Furcsa hogy ennyire nem lehet megkérni nagymamádat. Az enyém nagyon boldogan vigyázz a dédijére. Bár szemrehányást nem tehetsz neki. Tudom hogy rosszul esik. Probáld megoldani valahogy és sok sikert az interjún.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!