Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan oldanátok meg az...

Hogyan oldanátok meg az elhelyezést?

Figyelt kérdés
Van egy lányom aki 2 éves, és egy fiam aki lassan 3 hónapos. 2 hálónk van. Az egyikben a lány alszik, a másikban mi 3man. A kicsi egy bölcsőben van, de lassan kinövi. Legszívesebben még magunk mellett tudnám, de a kiságy sajnos nem fér be. Mindkettő ébred éjjel. A lányom csak egyszer és nem is minden nap. A fiam kb 23szor, ebből 1 evés. Félek, hogy későn hallanám meg a motoszkálását és már csak a sírásra kelnék fel, viszont arra akkor a nagy is felkelne szerintem. Igazából csak egy kis bátorításra lenne szükségem, hogy mások esetleg könnyedén átvészelték ezt az időszakot és nem okozott gondot a közös gyerekszoba :)
2013. júl. 20. 09:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez a felállás (csak a fiam a nagyobb:-) és a lányom nemsokára költözik át a gyerekszobába.

Szerintem a nagy nem fog felébredni rá, ha pedig igen, akkor bevetem a bébiőrt, akkor azonnal hallom ha motoszkál.

2013. júl. 20. 09:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt az helyzet az elején, aztán mi úgy oldottuk meg, hogy a férjem átment aludni a gyerek szobába, én meg a kicsivel aludtam egy ágyban... Nekünk ez nagyon jól bevált 1 hónapig, utána vettünk egy nagyobb ágyat és 3-an alszunk együtt amíg a kicsi eszik éjjel. Utána mehet ő is a gyerek szobába. :)
2013. júl. 20. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!