Hogyan oldanátok meg a játszótérre járást?
Nagyon messze van a játszótér, kb 30 perc gyalog.
Van egy 2 évesem és egy 3 hetes babám. Tömegközlekedés nincs.
Gyalog :-)
De viccet félretéve: nagy babakocsiban, kicsi kendőben rád kötve.
Vagy testvérbabakocsival, fellépővel.
Vagy a nagy futóbiciklivel, motorral.
elég sok megoldás van, leginkább azt válaszd ami neked a legkényelmesebb.
-gyalog, pici kendőben
-pici babakocsiban, nagy gyalog
-testvérkocsiba mindkettő
-pici babakocsiban/kendőben, nagy motoron/rolin/triciklin
barátnőm biciklivel megy, a nagy ül hátul, gyerekülésben, a kicsi rajta kendőben.
mondjuk én biztos nem mennék így, én a nagyot motorra tenném, a kicsit meg babakocsiba, így ha a pici elszundít, tudsz a naggyal foglalkozni rendesen, nem akadályoz a pici (remélem nem értitek félre mire gondolok :))
Sajnos a gyaloglás ki van lőve, mert kb 2km és nem hiszem, hogy bírná a nagy. Mármint ennyit sétálni. Na meg kb soha nem érnénk oda...
Motorral nem nagyon mernék elindulni, mert nincs járda.
A kendős jó lenne, csak úgy félek, hogy rosszul kötöm fel és nem teszek jót a gerincének.
Testvérfellépőn gondolkoztam már.
Testvérbabakocsink nincs és nem is vennék szívesen.
A kendős biciklis dolog meg amúgy a legjobb megoldás lenne, de szintén félek, hogy nem tenne jót a picinek. Attól nem félek, hogy elesünk, mert régóta tekerek és terhesen is mentünk mindenhová. Barátnődet nem szólták még meg emiatt?
A 2 évessel eddig hogy jártatok játszótérre?
Szerintem a testvérfellépő a legjobb megoldás, lehet olyat is kapni, amin ülni is lehet.
A bringázáshoz meg egy dolgot fűznék csak hozzá...
Az egy dolog, hogy régóta tekersz, és nem félsz, hogy elesel(még a legprofibb bringások is szoktak perecelni...), de mi van, hogyha egy barom autós véletlenül belétek megy,vagy átszalad előttetek egy kutya, és te akkorát fékezel, hogy felbuktok, és még sorolhatnám...?A balesetek a másodperc tört része alatt történnek.
3 gyerekem van, 2-2 év különbséggel.
Amikor a 2. született, akkor testvérfellépőt vettem az 1.nek, ő ezt szerette, de ő szerencsére gyalogolni is szeretett ( és motorozni is).
Amikor a 3. született, nem volt elég a fellépő a 2.gyereknek, utálta mint a fenét. Muszáj voltam venni egy tesókocsit.
Most 7 hós a pici, 2,5 éves a középsőm, most már nem használjuk 1-2 hete a tesókocsit, de eddig nélkülözhetetlen volt!!!!!!! KOmolyan mondom, meghaltam volna nélküle.
Én is szeretek hordozni (meitaim van), de az nem volt jó, mert a középsőm egyszerűen nem volt hajlandó gyalogolni, muszáj volt neki tesókocsit venni.
Arra meg én képtelen lettem volna, hogy a középsőt tolom, a pici rámkötve.
Úgyhogy fél évig használtam a tesókocsit (véletlenül eladó, ha érdekel).
Ilyen körülményekkel, hogy 30 perc a játszótér, én biztosan vennék egyet. Használtan nem olyan drágák, és kb ugyanannyiért túl is tudsz adni rajta pár hónap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!