Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan oldanátok meg a játszót...

Hogyan oldanátok meg a játszótérre járást?

Figyelt kérdés

Nagyon messze van a játszótér, kb 30 perc gyalog.

Van egy 2 évesem és egy 3 hetes babám. Tömegközlekedés nincs.

2013. máj. 21. 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Gyalog :-)

De viccet félretéve: nagy babakocsiban, kicsi kendőben rád kötve.

Vagy testvérbabakocsival, fellépővel.

Vagy a nagy futóbiciklivel, motorral.

2013. máj. 21. 18:23
 2/7 anonim ***** válasza:

elég sok megoldás van, leginkább azt válaszd ami neked a legkényelmesebb.

-gyalog, pici kendőben

-pici babakocsiban, nagy gyalog

-testvérkocsiba mindkettő

-pici babakocsiban/kendőben, nagy motoron/rolin/triciklin

barátnőm biciklivel megy, a nagy ül hátul, gyerekülésben, a kicsi rajta kendőben.

mondjuk én biztos nem mennék így, én a nagyot motorra tenném, a kicsit meg babakocsiba, így ha a pici elszundít, tudsz a naggyal foglalkozni rendesen, nem akadályoz a pici (remélem nem értitek félre mire gondolok :))

2013. máj. 21. 18:24
 3/7 A kérdező kommentje:

Sajnos a gyaloglás ki van lőve, mert kb 2km és nem hiszem, hogy bírná a nagy. Mármint ennyit sétálni. Na meg kb soha nem érnénk oda...

Motorral nem nagyon mernék elindulni, mert nincs járda.

A kendős jó lenne, csak úgy félek, hogy rosszul kötöm fel és nem teszek jót a gerincének.

Testvérfellépőn gondolkoztam már.

Testvérbabakocsink nincs és nem is vennék szívesen.

A kendős biciklis dolog meg amúgy a legjobb megoldás lenne, de szintén félek, hogy nem tenne jót a picinek. Attól nem félek, hogy elesünk, mert régóta tekerek és terhesen is mentünk mindenhová. Barátnődet nem szólták még meg emiatt?

2013. máj. 21. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a testvérfellépöt választanám. Van olyan, amin ülni is lehet. Jövőre esetleg beruháznék egy bicikli utánfutóba.
2013. máj. 21. 19:52
 5/7 anonim ***** válasza:

A 2 évessel eddig hogy jártatok játszótérre?

Szerintem a testvérfellépő a legjobb megoldás, lehet olyat is kapni, amin ülni is lehet.

[link]

A bringázáshoz meg egy dolgot fűznék csak hozzá...

Az egy dolog, hogy régóta tekersz, és nem félsz, hogy elesel(még a legprofibb bringások is szoktak perecelni...), de mi van, hogyha egy barom autós véletlenül belétek megy,vagy átszalad előttetek egy kutya, és te akkorát fékezel, hogy felbuktok, és még sorolhatnám...?A balesetek a másodperc tört része alatt történnek.

2013. máj. 21. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:

3 gyerekem van, 2-2 év különbséggel.

Amikor a 2. született, akkor testvérfellépőt vettem az 1.nek, ő ezt szerette, de ő szerencsére gyalogolni is szeretett ( és motorozni is).

Amikor a 3. született, nem volt elég a fellépő a 2.gyereknek, utálta mint a fenét. Muszáj voltam venni egy tesókocsit.

Most 7 hós a pici, 2,5 éves a középsőm, most már nem használjuk 1-2 hete a tesókocsit, de eddig nélkülözhetetlen volt!!!!!!! KOmolyan mondom, meghaltam volna nélküle.

Én is szeretek hordozni (meitaim van), de az nem volt jó, mert a középsőm egyszerűen nem volt hajlandó gyalogolni, muszáj volt neki tesókocsit venni.

Arra meg én képtelen lettem volna, hogy a középsőt tolom, a pici rámkötve.

Úgyhogy fél évig használtam a tesókocsit (véletlenül eladó, ha érdekel).

Ilyen körülményekkel, hogy 30 perc a játszótér, én biztosan vennék egyet. Használtan nem olyan drágák, és kb ugyanannyiért túl is tudsz adni rajta pár hónap után.

2013. máj. 21. 21:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Kérdésre válaszolva, eddig bicajjal jártunk, és egy távolabbira (5km). Mindezt még a 39. héten is. Azóta nem voltunk.
2013. máj. 22. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!