Mennyire öltöztetitek ki gyereketeket, ha CSAK játszótérre mentek? Mi az a ruha, ami már ciki?
Én ilyenkor nem adok rá farmert, szoknyát, csinos felsőt.
A ruhái nem bolyhosak, nincsenek agyonmosva, nem szakadtak és természetesen tiszták (legalább 10 percig).
Több anyuka megszólt emiatt, hogy miért nem öltöztetem fel rendesen, meg hogy lány létére kéne neki szoknya. Adok is rá, meg csajos polót is, de nem a játszótérre.
Szerintem ne foglalkozz vele. Én otthon nem öltöztettem ki a gyerekeket, nem pecsétes, szakadt ruhában voltak, de nem is csini ruhácskában. A játszóra én sem szoknyában, hanem rövidnadrágban vagy melegítőben vittem őket.
Tavaly viszont kijöttünk Spanyolországba, erre a gyerekek úgy ki vannak csípve a játszóterezéshez is, hogy csak lestem. Láttam egy kislányt olyan ruhában görkorcsolyázni, amilyenbe akkor öltöztetném a gyerekeimet, ha a pápához lennénk hivatalosak audenciára.
Már a nagyobb gyerekem is mondta, hogy menjünk görkorizni, de a szoknyáját, a csini harisnyáját veszi fel, mert nem akar kitűnni...
Nekem ugyan fiam van, de szerintem a játszótérre fölösleges kiöltöztetni. Én se adok rá farmert. Melegítő gatyában van, az kényelmesebb sokkal. Természetesen nem lyukas, szakadt, bolyhos agyonmosott stb.
Szerintem ne érezd magad rosszul emiatt.
Megszólnak? Milyen anyukák ezek? Miért nem a saját dolgukkal foglalkoznak?
Én melegítőt adok rájuk, igaz a lányomra "csajos pólót" ha ez azt jelenti, hogy nem bő, hanem tapad rá. De itthon is ebben van, én nem szeretem a bőeket. Sem magamon, sem rajta. Azért picit legyünk csinosak akárhol:)
Farmert, szoknyát nem adok rá ilyenkor, mert szerintem az kevésbé kényelmes. Nem feltétlenül drágább holmikat (gondolok itt a felsőkre) adok rá ilyenkor, csak ha látom hogy már ki fogja nőni lassan akkor "befogom" játszótérre, itthonra.
Én mindenhová csinosan öltöztetem, még a játszóra is. Nem kiskosztüm, meg hasonlók. Szoknyát azért nem adok, mert még nincs szoknyás idő. De tavaly volt, hogy abban játszott.
Leggings szép felsővel, vagy nadrág pólóval. De nincs kimondottan játszós meg nem játszós ruhája. Ha koszos lesz, kimosom.
A barátnőm pl azt adja a lányára, amit épp talál, meg amit nem sajnál. Mondanom sem kell, mindig kisfiúnak nézik a gyereket, ő meg ki van akadva, miért?
Attól, hogy egy összeállítás kényelmes, még nézhet ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!