Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire öltöztetitek ki...

Mennyire öltöztetitek ki gyereketeket, ha CSAK játszótérre mentek? Mi az a ruha, ami már ciki?

Figyelt kérdés

Én ilyenkor nem adok rá farmert, szoknyát, csinos felsőt.

A ruhái nem bolyhosak, nincsenek agyonmosva, nem szakadtak és természetesen tiszták (legalább 10 percig).

Több anyuka megszólt emiatt, hogy miért nem öltöztetem fel rendesen, meg hogy lány létére kéne neki szoknya. Adok is rá, meg csajos polót is, de nem a játszótérre.

2013. ápr. 22. 11:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
27%
Ja, én legtöbbször a H&M-ben vásárolok a lányomnak, divatos, és nem túl drága.
2013. ápr. 22. 12:56
 12/19 anonim ***** válasza:
89%

Akkor én leszek a kihúzó válaszoló.

Vki azt írta hogy nem baj ha tönkremegy a ruha akkor is csinosan öltözteti.Hát nem tudom,de ha kiadok egy ruhára sok pénzt akkor én azt nem 1x használatra veszem.

Nálunk több kategóriás ruha van:Van ovis ruha, itthoni ruha,játszós ruha,ünneplős ruha.Lehet azért mert nem vet fel a pénz,de én még elszeretném adni a ruhákat és ha a legszebbet is befogjam játszósnak,csaka zért mert más mit gondol.....A homokot és a füvet nincs ami kiveszi.Nem mondom hogy szakadt ruhába legyen a gyerek,de kényelmes egyszerűt szoktam ráadni.

2013. ápr. 22. 13:16
 13/19 anonim ***** válasza:
32%

[link]

Szerintem nem drága, de csinos. De nyilván mindenkinek a pénztárcája dönti el elsősorban egyébként.

2013. ápr. 22. 13:19
 14/19 anonim ***** válasza:
81%
Nekem ugyan fiam van, de kb. ugy ahogy az utolso valaszolo irta-Van jatszoteri ruhaja.Es hogy ki mit szol hozza az pont nem erdekel.A lenyeg hogy kenyelmes legyen.
2013. ápr. 22. 13:21
 15/19 anonim ***** válasza:
66%

2 éves. Játszótérre olyat adok, ami nem utcai, de nem is szakadt. Ami kényelmes, és nem sajnálok, ha fűfoltos lesz.

Itthon az udvarra viszont ráadom azt, aminek pl. a térde lyukadt ki, mert belefekszik a kavicsa, fűbe, homokba, úgyis koszos lesz 10 perc alatt.

2013. ápr. 22. 13:45
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom 2 éves kora óta maga választja ki, mit szeretne felvenni, szóval abban megyünk a játszóra is.). Persze az "ünneplőket" nem engedem, de akkor megbeszéljük, hogy koszos lesz, esetleg elszakad, akkor nem lesz szépruha...

Mondjuk olyan ruhája nem nagyon van, ami bármilyen helyzetben alkalmatlan lenne játszóterezéshez(hiszen sosem tudni, mikor visz az utunk játszótér felé, még ha nem is csak oda indultunk). Szóval ha épp szoknyás napja van, csak azért nem beszélem le róla, mert a játszóra is megyünk:).

2013. ápr. 22. 14:03
 17/19 anonim ***** válasza:
95%

Megmondom őszintén, voltak szép kimenős ruhái, meg játszós örökölt!

Na a szépet alig adtam rá, mert hova... Volt amit egyszer adtam rá, vagy nem is volt rajta

Most már a szép ruhákban jár minden hová, legalább kihasználjuk, elhasználjuk, nem csak áll a szekrényben!

2013. ápr. 22. 14:23
 18/19 anonim ***** válasza:
91%

Nekem kér fiam van, szóval a szoknya nem kérdés. :) Budapest I. kerületben laktunk mikor lettek akkorák a fiaim,hogy játszóra járjunk,és ott nagyon sok anyuka úgy hozta le a gyereket, mint aki bálba megy... Aztán mikor szegény ment volna pl homokozni akkor ordított a szülő, hogy ne menjen be, mert koszos lesz a szép kis ruhája.... Szegény gyerek nem homokozhatott! Én ezzel nem foglalkozom! Azért megyünk oda, hogy játszon és mindig úgy megyünk, hogy szabadidő nadrág (rövid vagy hosszú-idő függő) és egy sima pamut póló,amit nem sajnálok, de nem a szakatt. (mondjuk ha szakadt,akkor már kidobom...) A lényeg, hogy nem divatbemutatóra megyünk, nem öltözik ki. Nincs csini cipő,farmer.... Ezek megmaradnak ha orvoshoz megyünk vagy látogatóba családba. A gyereknek is kényelmesebb, ha nem farmerban kell mászókázni,hanem kénylemes pamut melegítőben.

Idős kedves erdélyi néni mondta nekem: úgy szép a gyerek ha maszatos! Hát nekem olyanok egy játszózás után! :)

2013. ápr. 22. 14:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Melegítő nadrág, csajosabb felső volt a lányaimon tegnap. Azért a melegítőből is lehet csinos, divatos darabokat kapni. Ha melegebb lesz, pamut sortot adok rájuk. Nem szeretem, ha bugyiban ülnek a homokozóba, ezért nem adok ilyenkor szoknyát. Nem akarok egy fertőzést megkockáztatni.
2013. ápr. 22. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!