Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akiknél kettő gyermek van?...

Akiknél kettő gyermek van? Szem és hajszín kérdés. Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Szóval ha eltér a szem vagy a haj színetek a pároddal pl. az egyik szülőnek barna a másiknak kék a szeme.Azoknál hogyan alakult a gyerekeknél ez? Nekem barna a szemem és a hajam páromnak szőkés a haja és kék a szeme. Van egy gesztenye kislányunk, a szeme és a haja is barna :) Úgy szeretnék egy kék szemű tesót. Mennyi erre az esélyem vajon?
2013. júl. 17. 22:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekünk is ikreink vannak. Egy kisfiú és egy kislány. A fiú az apukájára hasonlít szőke hej, tengerkék szem. A lány pedig rám hasonlít. Barna haj, kék szem.
2013. júl. 18. 07:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Barátnőm barna szemű, férje kék szemű. Első gyerek kék szemű, 2. gyerek barna szemű
2013. júl. 18. 09:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Nálunk vegyesen örökölték a gyerekek tőlünk a színeket. A férjem szőke és barna szemű, én barna hajú és kék szemű vagyok. Mindkét gyerek szőke lett és kék szemű.
2013. júl. 18. 09:38
 14/16 anonim ***** válasza:

A férjem könnyen barnuló,barna szemű,barna hajú.Én extra fehér bőrű ,világosbarna hajú,

barna szemű vagyok,az arcom szeplős.

A nagyfiúnk sötétbarna hajú,zöld szemű,fehér bőrű.Kinézetre,jellemre olyan,mint én.

A kicsi világosbarna hajú, kék szemű ,könnyen barnuló bőrű,külsőre olyan,mint apa.

Mindketten az arcukon enyhén szeplősek,ők is nagyon kevert gyerekek:)!

Nagyon lutri,hogy végül kire fog hasonlítani a gyerek:)!

2013. júl. 18. 10:24
 15/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a sok választ.Igen ezt még régebben olvastam én is, hogy a sötétebb szín a domináns általában, de én már a lányomnál is annyira szurkoltam, hogy kék szeme legyen.Páromnak olyan szép "laguna kék" szemei vannak és úgy szeretném az egyik gyerekünkön ezt viszont látni. Az igaz, hogy a kislányunkat másképp már nem is tudnánk elképzelni.Apa csak kicsi gesztenyének hívja.Göndör a haja mint nekem.:) Ahogy látom a válaszokban meg van az esélyünk a kék szemre.:)
2013. júl. 18. 11:04
 16/16 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Tévedtem a zöld szemszín eredetében. Azt hittem, hogy a kéknek egy változata, de nem, hanem a barnának egy kisebb pigmentációjú változata.

Szóval kisebb esély volt arra, hogy a kislányunk kék szemű legyen barna és zöld szemű szülőktől, mint gondoltam.

2013. júl. 20. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!