Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti így elmennétek az esküvőre?

Ti így elmennétek az esküvőre?

Figyelt kérdés
2 hós a babám, tápszeres. Anyósom tudna rá vigyázni. Szívbeteg, 2 éve műtötték. A második lányom orrát 1 hetesen befogta, mert csuklott. Nem bízom bent. Nincs sok esze. Másra nem tudom bízni csak rá.
2013. júl. 17. 21:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%
Én is vinném a babát, legalább lesz miért hazaindulnotok(ha már te a hátad közepére sem kivánod az egészet).
2013. júl. 17. 23:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem vinném, akkor inkább nem mennénk csak a szertartásra!

Nem való lagziba egy pár hónapos baba!

Elég sok lagziba voltunk az elmúlt pár évben, mindegyik fiatal pár megértette,hogy ha valaki azért nem ment, mert a picinek nem talált bébipásztort!

2013. júl. 18. 05:22
 13/13 zabmester ***** válasza:

Ha nem bízol az anyósban, akkor ne. Lényegtelen, hogy mi miatt van ilyen érzésed, biztos van olyan, aki szerint ez az orrbefogás nem probléma, de ha benned ez mély nyomot hagyott, és emiatt nem tudsz benne úgy bízni, akkor ne hagyd rá az ilyen pici gyereket, mert végig ezen kattognál.

Én anno a két hónapos fiam mellől simán elmentem egy-két órára, de anyukám vigyázott rá, akiben száz százalékig megbíztam, soha fel sem merült bennem, hogy valamit máshogy csinál vele, mint ahogy én jónak látnám, így teljesen nyugodt voltam. De ha olyan személy vigyázott volna rá, aki iránt nem így érzek (teljesen mindegy, hogy reális-e a dolog, vagy sem), akkor inkább nem bíztam volna rá.

Ha viszont nem mentek nagyon messzire, akkor lehet, hogy én elvinném, csak a szertartásra persze. Azzal nem igazán értek egyet, hogy egy ilyen pici babának nincs ott keresnivalója. Sőt, pont az a tapasztalatom, hogy az egészen pici csecsemőknek édes mindegy, hogy hol vannak, ha nem éhesek, nem fáznak, nincs melegük, tiszta a pelus, akkor bárhol, bármikor elalszanak, nem zavarnak senkit, és őket sem igazán zavarja semmi. Ha meg mégis nyűgösködne, akkor hazamentek, ha muszáj. Emiatt senki nem fog rád megorrolni, hiszen látják, hogy pici babával vagy, viszont az is bőven benne van a pakliban, hogy az egész szertartást végigalussza.

2013. júl. 19. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!