Ti így elmennétek az esküvőre?
Ennyire fontos nem lehet egy esküvő. Nem csak a nagyi miatt... Nagyon kicsi még a baba. Én tuti nem hagynám ott. Nem tudnám jól érezni magamat. De ez én vagyok.
De gondolom te sem hagyod ott, ha nem bízol benne, nem?
Okosan tette, hogy befogta lányod orrát, amikor csuklott. Hatásos, és a gyereknek is jobb, ha nem csuklik sokáig.
Ez még nem jelenti azt, hogy nincs sok esze. Nem kell a fiataloknak azt hinni, hogy ők olyan nagyon okosak.
Ha csak ennyi a bajod anyósoddal,akkor nyugodtan hagyhatod rá.
kérdező, neked mit mondtak kis korodban, mikor csuklottál???
ettől függetlenül nem mennék, pici még a babád. Max a szertartásra, de oda is úgy, hogy anyós kinn a kocsiba a babával abban a 30 percben
Csuklás: a babákat nem zavarja a csuklás. Ha zavarja sírni kezd, és a sírástól elmúlik a csuklás. De őket nem zavarja. Ez az orrbefogósdi rosszabb, mint a citromlét kell adni ilyenkor módszer.
Én biztos nem hagynám rá a gyereket, ha nem bíznék benne. Inkább elvinném, akkor nincs sértődés, de nem maradnék soká. A babakocsiban elalszik, tápszeres, így bárhol bármikor megtudod etetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!