Ha valaki az abortusz mellett dönt, akkor mennyi idő mire ténylegesen a műtétre kerül sor?
Arra gondolok,hogy mennyi vizsgálatra van szükség,hova kell elmenni, mit kell elintézni?
Nagyon lenézőek az orvosok,és nővérek emiatt?
senki nem fog lenézni, napi 3-4 műtét van 1 nap.
először is:
orvos, odaadja a papírokat, amivel el kell menned a kijelölt védőnőhöz. (megadja a címet is). Majd ultrahang.
Ezzel vissza kell menni a dokihoz, utána mehetsz A védőnőhöz. Ha akarsz aznap, ha nem , amikor rászánod magad, a lényeg, hogy ne fuss ki a 12 hétből.
Ott megkérdezik miért döntöttél így, majd kapsz 1 csekket, és 3 nap múlva vissza kell menni a papírokért. Utána megint a dokihoz, a papírokkal és a befizetett csekkel, és onnan már megbeszélés kérdése.
1-2 héten belül megvan a műtét.
1 nővér.
Nekem csütörtökön volt az orvosi vizsgálat, még aznap bementem a családvédelmishez, és mivel pont hétvége jött, hétfőn visszamentem, megkaptam a csekket, bementem a klinikára, és másnapra megkaptam az időpontot.
Mivel 3 nap gondolkodási idő van, ezért szerintem ha gyorsan intéződik is 4-5 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!