Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek merjek gyereket...

Szerintetek merjek gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
A párommal egy hónapja vagyunk együtt, neki már van két fia és most szeretne tőlem egy kislányt. Szerintetek bemerjem vállalni a babát 16 év korkülönbséggel? Én 24 Ő 39 Elhagyni semmiképpen nem akarom.
2013. júl. 16. 17:24
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
74%
Nem a 16 év a baj, hanem az 1 hónap. Majd ha már együtt lesztek pár éve, meg elvesz feleségül, akkor gondolkozhatsz rajta. Egyébként meg mi lesz, ha fiú lesz? 50% esély van rá, mivel már van 2 fia, lehet, hogy kicsikét több is, mivel rajta múlik.
2013. júl. 16. 18:46
 32/46 A kérdező kommentje:
Nekem van három lány tesóm úgyhogy lehet lány is.
2013. júl. 16. 19:04
 33/46 anonim ***** válasza:
96%

Egyáltalán, magasabb az intelligenciád, mint egy pillepalacké?

* egy hónap után gyereket akarsz vállalni egy nálad 16 évvel pasitól, akinek van három gyereke, az egyik nagykorú

* elhagyta az élettársát miattad, lehet, hogy téged id el fog hagyni, ha talál egy jobbat

* kikötése, hogy lány legyen a gyerek

* 24 évesen későinek érzed a vállalást, te asszonyállat, nem 40 vagy, hanem 24!

Ha ezek után gyereket akarsz tőle, akkor nem vagy komplett. De anyud is megér egy misét, hogy imádja a párod.

2013. júl. 16. 19:08
 34/46 anonim ***** válasza:
89%
Két gyereke van, csak elírtam.
2013. júl. 16. 19:08
 35/46 anonim ***** válasza:
90%
Persze nyugodtan, elvégre annyira szeretheti az első két fiát is, hogy otthagyta miattad. Tudod ha szülsz, te se leszel már az a felelőtlen kis húszéves, aki egy kapuzárási pánoktól szenvedő pasit elcsábIt.
2013. júl. 16. 19:16
 36/46 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem még várj néhány hónapot még megismeritek egymást,tudod lakva ismered meg igazán a másikat,ha szeretitek egymást akkor nem lesz majd gond,a korkülönbség nem gond.
2013. júl. 16. 19:16
 37/46 A kérdező kommentje:
Nem is most gondoltam én úgy fél év múlva szeretnék gyereket.
2013. júl. 16. 19:20
 38/46 anonim ***** válasza:
92%

1.Édes kis szívem,24 évesen az égegyadta világon semmivel nem vagy elkésve.

2.Egy hónapos kapcsolatba felelőtlenség gyereket vállalni.Mond csak,ha ez a pacák úgy dönt,hogy megismerkedik még egy csajjal a neten,neked lesz hová menjél a picurral?El tudod majd tartani?

3.Semmi biztosíték arra,hogy kislány lesz,nem mindegy,hogy gyereket akar vagy kislányt...

4.Nagyon odaadó apa lehet,ha a nagyobb gyerekét nem akarja támogatni,csak mert az 18 éven felüli.Ha otthon él az anyjának ugyanúgy etetni,ruházni kell.Ha tanul,és nincs munkája,vagy épp kirúgták,akkor is segíteni kell neki.Vagy úgy gondoljátok,hogy ő felnőtt,és hopp,akkor teremtsen elő a semmiből,munkát,pénzt stb.

5.Azt azért ne felejtsd el,hogy a gyerek egy kapcsolatnak nem mentőöve,tévhit,hogy ezzel egy férfit meg lehet fogni.

6.Azt is tartsd szem előtt,hogy aki egy nőt otthagyott...

2013. júl. 16. 19:25
 39/46 A kérdező kommentje:
A fiú már dolgozik ezért nem kell tartani.
2013. júl. 16. 19:37
 40/46 anonim ***** válasza:
83%
Én biztos nem vállalnék. Most még boldog vagy, hogy a tiéd, de az egyik, hogy már nem fiatal, a második, ott az ex és a gyerekek, ez egy örök kapocs lesz náluk.Szerintem az ex nem fog költözni, hogy ti odamehessetek.
2013. júl. 16. 19:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!